Canal Ajuntament

Girona. Les Fires de Sant Narcís duraran dos caps de setmana gràcies a un acord de l’Ajuntament de Girona i el sector privat de la ciutat


·         
La iniciativa s’ha consensuat també amb la Comissió de La Copa

 

·         Durant les nits del 29 i 30 d’octubre no hi haurà activitat a l’espai de La Copa

La tinenta d’alcalde i regidora de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, i el president de Girona Avança, representant del sector privat de la ciutat, Toni Vallory, han presentat avui l’acord al qual s’ha arribat perquè les properes Fires de Sant Narcís durin dos caps de setmana. Tot i això, hi haurà set dies de “barraques” a la Copa, ja que les nits del 29 i del 30 d’octubre no hi haurà activitat en aquest espai. Aquesta iniciativa s’ha consensuat també amb la Comissió de La Copa.

Arran de la publicació dels resultats de l’enquesta sobre les Fires de Sant Narcís, que es va portar a terme des de l’Ajuntament de Girona del 24 d’abril al 31 de maig, es va fer visible la voluntat d’una part de la ciutadania de Girona de reduir la durada de les Fires a set dies, tant per motius de contenció de la despesa econòmica com per l’afectació sobre la vida de la ciutat. Davant d’aquesta possibilitat, el sector privat de la ciutat va manifestar el seu desacord al·legant la importància per a la dinamització econòmica del territori que les Fires duressin dos caps de setmana.

“Després d’un temps negociant hem pogut comptabilitzar els dos interessos, el de contenció de la despesa i el de dinamització econòmica de la ciutat, i finalment s’ha trobat una fórmula per conciliar-los: la durada de les Fires es mantindrà a 7 dies, però duraran 2 caps de setmana”, ha explicat la regidora Marta Madrenas. Aquest fet comportarà que les nits del 29 i del 30 d’octubre no es portin a terme activitats a l’espai de La Copa, però sí que se’n facin el segon cap de setmana, els dies 2 i 3 de novembre. “Això s’ha pogut fer gràcies a la implicació i l’esforç del sector privat que es farà càrrec de la programació d’activitats dels dos dies del segon cap de setmana a La Copa”, ha afegit la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació.

Les Fires començaran el 26 d’octubre i acabaran el diumenge 4 de novembre, quan es portaran a terme els tradicionals focs artificials.

Nota: Us enviem, adjunta, una imatge de la roda de premsa.

 
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version