Canal Ajuntament

Palamós. Gespa Teatre obre el FITAG 2012 amb la revisió de l’obra Sabó i el Teatre La Gorga acull als valencians Carabau teatre amb una versió del clàssic de Lope de Vega La discreta enamorada

GESPA TEATRE, OBRIRÀ EL XII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE GIRONA 2012 EL DIMARTS 28 D’AGOST A LES 19 h AL TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA AMB UNA REVISIÓ DE L’OBRA SABÓ. LA GESPA OFERIRÀ UNA REPRESENTACIÓ DE L’OBRA A PALAMÓS EL DIUMENGE 2 DE SETEMBRE A LES 20 h. AIXÍ MATEIX, PALAMÓS SE SUMA AL LLISTAT DE MUNICIPIS QUE ACULLEN EL FESTIVAL AMB LA REPRESENTACIÓ EL DIJOUS 30 D’AGOST DE L’OBRA LA DISCRETA ENAMORADA A CÀRREC DE LA CIA. CARABAU TEATRE D’ALACANT, VALÈNCIA.

 

Gespa Teatre obrirà el FITAG a Girona el dimarts 28 d’agost a les 19 h al Teatre Municipal de Girona. Per aquesta ocasió, Telma Romaní, autora de l’obra Sabó, ha fet una revisió de la peça per tal de complir les bases del festival que limiten la durada de les obres. L’obra Sabó, estrenada a Palamós el desembre de 2007, és un musical d’humor negre que narra diverses històries de personatges esperpèntics. La música és del palamosí Jordi Carreras i la direcció corre a càrrec de Carles Garrido.

 

Gespa Teatre realitzarà una funció també al Teatre La Gorga de Palamós el diumenge 2 de setembre a les 20 h. Les entrades són a benefici de la Fundació Vilagrany i Maristany dedicada a la inserció dels discapacitats en el món laboral. Les entrades valen 10 € pel públic adult, i 5 € pels menors de 25 anys i jubilats i es troben ja a la venda a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós situades al Centre Cultural La Gorga (C. Ave Maria 3 – Tel 972 602 330 – Horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 16 h).

 

Palamós també participa del festival en la seva vessant anomenada FITAG als Municipis acollint la companyia alacantina Carabau teatre, que escenifica amb clau d’humor una revisió del clàssic de Lope de Vega La discreta enamorada. La companyia valenciana inclou als versos clàssics dedicats als embolics, amors, missatges amb doble intenció, malentesos i confusions, una cantant de soul i músics en directe. 

 

Les entrades de La discreta enamorada es poden adquirir a 5 € a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós situades al Centre Cultural La Gorga.

 

El Festival és organitzat per la Diputació de Girona amb la direcció de l’actor i director Martí Peraferrer. Es porta a terme del 28 d’agost a l’1 de setembre a Girona i els municipis externs que hi participen són, a part de Palamós, Llagostera, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva i Roses.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version