Canal Ajuntament

Calonge. Marina Rossell obrirà demà el festival de música Interludi de Calonge amb les entrades gairebé esgotades

L’Interludi de Calonge arrencarà demà amb la primera de les 5 nits que ha programat per aquest estiu. La cantant Marina Rossell serà l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta nova edició del que vol ser el petit gran festival de la Costa Brava. L’actuació tindrà lloc al pati d’armes del castell, i a hores d’ara les entrades estan gairebé esgotades. El concert de Marina Rossell girarà al voltant del cantautor George Moustaki, de qui Marina Rossell agafa prestades les cançons de l'etern metec, un jueu nascut a Alexandria que va conquerir França i tot el Mediterrani amb la seva música. “Canto Moustaki perquè l’estimo i em sento estimada per ell”, diu Rossell, unida amb el cantautor per una relació artística i personal de més de 30 anys. La cantant ha versionat 13 temes de Moustaki (adaptats per Lluís Llach, Josep Tero, Víctor Bocanegra i Pelai Ribas) amb l'ajuda a la producció del multiinstrumenstista Eduard Iniesta, i amb les col·laboracions de Paco Ibáñez –amic personal del francès– i Roger Mas.

 

Interludi ofereix aquest estiu una oferta musical i cultural diversificada i transversal que gira a l’entorn de 14 actuacions concentrades en 5 nits, amb la voluntat d’ampliar la franja d’edat del públic habitual dels festivals d’estiu. Els concerts programats per representen un recorregut per diversos estils musicals, un camí que va des la música d’autor fins al jazz passant pel folk i el pop. Aquest any passaran per Interludi Marina Rossell el proper 20 de juliol, Núria Graham i Esther Condal (27 de juliol), Chano Domínguez i l’Orquestra Camera Musicae (3 d’agost) Manel, El Petit de Ca l’Eril, Extraperlo, Maria Rodés, Ramón Rodríguez i Martí Sales, Inspira i Berlinist (Nit Pròxims, 10 d’agost) i Cirera & Tres Tambors, Movin’wes i Sara Pi (Nit JazzAcava,  17 d’agost).

L’escenari d’Interludi serà el castell de Calonge. Tots els concerts tindran lloc al pati d’armes excepte la Nit Pròxims que tindrà dos escenaris a l’entorn de la muralla i els jardins del castell, un espai més ampli. Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Calonge, a la de Sant Antoni i a través del portal www.atrapalo.com.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version