Canal Ajuntament

Bigues i Riells. Bigues i Riells signa contractes amb una fundació de discapacitats intel·lectuals per l’esbrossat a les urbanitzacions i el mateniment de zones verdes

L’alcalde de Bigues i Riells, Joan Vila Massagué, i el gerent de la Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña, han signat dos contractes per al manteniment de les zones verdes del municipi. Es tracta dels treballs per a la cura de les zones enjardinades del centre del poble, amb un any de durada, i dels serveis d’esbrossat de carrers i vials públics de les urbanitzacions, que s’haurien d’enllestir abans de principis d’agost.

La Fundació Viver de Bell-lloc impulsa projectes empresarials que promouen la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat. Viver de Bell-lloc procura promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb transtorn mental sever del Vallès Oriental, per mitjà d’accions empresarials eficients en els sectors agroecològic i ambiental, així com projectes formatius i de foment de la vida independent.

 

Imatge: un treballador fent tasques de manteniment de les zones verdes del municipi (Ajuntament de Bigues i Riells)


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version