Canal Ajuntament

Vilablareix. L’Ajuntament de Vilablareix s’adhereix, per unanimitat, al pacte Nacional pel dret a decidir

El ple aprova també els tràmits per crear una deixalleria municipal que entrarà en servei a finals d’any


L’Ajuntament de Vilablareix s’ha sumat al pacte Nacional pel dret a decidir després que les tres formacions (ERC, CiU i Idp-PM) votessin a favor per unanimitat la moció d’adhesió durant el ple ordinari celebrat aquest dilluns 8 de juliol.

L’alcalde, David, Mascort, va manifestar que els ajuntaments han estat “la punta de llança del moviment pel dret a decidir”: “Hem d’intentar que no només hi siguem nosaltres i difondre-ho també entre les associacions del nostre municipi perquè s’hi adhereixin i aconseguir que hi hagi el màxim nombre de persones, institucions i associacions. I demostrar que som capaços de fer-ho a tots aquells que no volen que puguem exercir el nostre dret a decidir”, va afegir l’alcalde.

El ple municipal també va donar el tret de sortida a la construcció i gestió d’una deixalleria municipal que s’ubicarà en una parcel·la annexa a l’actual magatzem de la brigada.

“L’objectiu era que fos d’abast municipal però és cert que en tots els casos són deficitàries i, per tant, en el mateix plec de clàusules hem obert la porta a què el que la construeixi, i gestioni, pugui també donar servei a indústries”, va explicar l’alcalde.

Mascort va estimar que la implantació de la deixalleria suposarà “entre ingressos i despeses un estalvi de 30.000 euros a l’any” a l’Ajuntament.

S’ha previst que aquest nou equipament entri en funcionament a finals d’any.

Imatge: Moment del ple on es va acordar per unanimitat formar part del pacte Nacional pel dret a decidir (Ajuntament de Vilablareix)


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version