Canal Ajuntament

Roses. Signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Roses i l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus

L’alcalde de Roses, Carles Pàramo, i el president de l’Associació Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegra, van signar ahir al migdia un conveni de col·laboració en base al qual el consistori atorga a l’entitat una subvenció de 75.000 € per al desenvolupament de les accions promocionals que l’associació està realitzant al llarg d’aquest any. D’aquesta  manera, ambdues entitats actuen conjuntament en la promoció turística i econòmica del municipi, centrant la seva atenció en la valorització del mar i del patrimoni cultural i natural, de la badia i dels esports nàutics.


La subvenció municipal atorgada s’ha vist enguany reduïda dels 100.000 als 75.000 €, d’acord amb el compromís acordat entre Ajuntament i Estació Nàutica, de manera que el pressupost aportat per l’empresariat privat de l’entitat ha augmentat. A més, la reducció obeeix també a la línia pressupostària marcada pel consistori per a aquest 2012, d’acord amb les mesures d’austeritat i control de la despesa marcades a l’inici de l’exercici.

Amb aquesta aportació econòmica, l’Ajuntament dóna suport a les actuacions que l’entitat Estació Nàutica-Cap de Creus desenvolupa per a la posada en valor dels recursos del municipi, concretament pel que fa als projectes que permeten promocionar la vila com a destinació de vacances actives i amb la possibilitat de realitzar tot tipus d’activitats nàutiques, tot complementant-les amb diferents modalitats d’allotjament i oferta turística de l’entorn.

El conveni respon també a la necessitat de coordinació, cooperació i col·laboració entre els sectors públic i privat, atesa la importància econòmica i social de la indústria turística a nivell local.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version