Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El cicle Gaudí arriba a Cassà de la Selva amb tres projeccions de producció catalana

Cassà de la Selva és un dels 7 municipis de les comarques gironines on aquest mes de setembre arriba el cicle Gaudí, una iniciativa impulsada per l'Acadèmia de Cinema Català per oferir la projecció de pel·lícules de producció catalana en localitats que no disposen d'una programació estable de cinema. El projecte arrenca aquest mes de setembre i porta a les localitats escollides una pel·lícula catalana seleccionada per l'Acadèmia i amb el consentiment dels responsables de cada film.

Les projeccions a Cassà compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cassà i el Cineclub Vuitimig i es faran cada quart diumenge de mes a les 18 h a la Sala Centre Recreatiu. El diumenge 24 de setembre es projectarà 'Incerta Glòria', un film d'Agustí Villaronga ambientat a la Guerra Civil en el qual aforen les passions humanes amb tota la seva intensitat. 'Estiu 1993', que es projectarà el diumenge 29 d'octubre, tracta la difícil infància d'una nena que aprèn a encaixar en un món rural mentre supera la mort de la seva mare. El 26 de novembre es projectarà 'Brava', un film que tracta la fugida d'una dona que escapa del poble on ara viu el seu pare però no aconsegueix trobar la pau.

Pel que fa als preus, l'entrada general de cada projecció serà de 4,5 euros. Les persones amb el Carnet Jove tindran una entrada de 3 euros i els titulars de la targeta del Club Vanguardia podran gaudir d'una oferta de 2x1.

Sobre el Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí és una iniciativa que vol apropar el cinema de producció catalana al gran públic oferint mensualment un film d'estrena recent i a preus ajustats amb l'objectiu d'incrementar la distribució i exhibició del cinema de prouducció catalana i, al mateix temps, portar-lo al territori amb preus assequibles.

A Girona, el Cicle Gaudí arriba a Besalú, Cadaqués, Cassà de la Selva, La Bisbal d'Empordà, Ribes de Freser, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners. Els municipis de Barcelona que participen a aquesta iniciativa són Badalona, Berga, Calella, Cardedeu, Cardona, Esparraguera, Gelida, Igualada, Moià, Rubí, Sant Adrià del Besòs, Sant Joan Despí, Torelló i Vilanova i la Geltrú. Els municipis de Lleida que són part del Cicle Gaudí són Almacelles, Cervera, El Pont de Suert, Juneda i Mollerussa. De Tarragona hi participen Alcover, Falset, L'Hospitalet de l'Infant, La Bisbal del Penedès, Montblanc, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa.

1506089561Cartell Teatre Incerta Gloria Cassa 24 de setembrejpg.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version