Canal Ajuntament

Tossa de Mar. Més de 70 corredors participen en una prova esportiva en bicicleta pel Massís de l’Ardenya-Cadiretes

Ho ha organitzat l’Associació de Bombers Voluntaris de Tossa

El Consorci d’Ardenya-Cadiretes, format per set municipis, ja en prepara una altra de 96 kms. de recorregut

L’Associació de Bombers Voluntaris de Tossa, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat aquest matí la primera Roadbook Ardenya-Cadiretes, una prova esportiva en bicicleta per equips que ha comptat amb la participació de 74 corredors.

La cursa, que pràcticament en la seva totalitat s’ha desenvolupat en el terme municipal de Tossa, consistia en una prova d’orientació per la muntanya a través de coordenades GPS. Els primers tres classificats han estat: 

1er: Llevantada Team, amb un temps de 1:45’45”.

2on: Botella Team, amb un temps de 2:19’29”.

3er: Barrufet, amb un temps de 2:34’14”.

El Consorci d’Ardenya-Cadiretes recolza els esdeveniments esportius que s’organitzen en el massís (senderisme, BTT), i ha estat especialment sensible amb aquesta cursa, organitzada pel col·lectiu de bombers, amb qui els lliga una estreta col·laboració.

El Consorci té intenció d’organitzar properament la “Volta a l’Ardenya”, de 96 kms, i que recorrerà els set municipis consorciats (Lloret, Sta. Cristina, St. Feliu, Vidreres, Llagostera, Caldes i Tossa).

Massís de l’Ardenya-CadiretesCanal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version