Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà atorga les primeres bonificacions a joves menors de 35 anys que arreglen un habitatge per viure al municipi

Els beneficiaris gaudeixen d'una bonificació del 50% de la quota de l'impost d'obres si rehabiliten, reformen o construeixen de nou un habitatge que és o esdevindrà el seu lloc de residència.

Martí Vallès, alcalde de Cassà: 'És una mesura que hem posat en marxa des d'aquest any per potenciar que els joves es quedin a viure al nostre municipi.'

L'Ajuntament de Cassà ha aprovat al Ple municipal d'aquest vespre atorgar les primeres bonificacions del 50% de la quota de l'impost d'obres als joves menors de 35 anys que rehabiliten, reformen o construeixen de nou habitatges que són o esdevindran la seva residència habitual. Fins ara, tres joves han sol·licitat aquesta bonificació que és nova d'aquest any.

La finalitat d'aquest nou incentiu fiscal és 'potenciar que els joves es quedin a viure al nostre municipi', segons ha explicat l'alcade de Cassà, Martí Vallès. 'Esperem que a poc a poc els joves el coneguin i s'animin a sol·licitar-lo en el moment de tramitar la llicència d'obres', destaca Vallès.

Sis bonificacions per rehabilitar façanes

El Ple municipal de Cassà de la Selva també ha aprovat atorgar bonificacions a sis veïns diferents per a la rehabilitació de façanes. Tots ells podran gaudir de la bonificació del 95% de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres. Aquesta bonificació també es va aprovar amb l'objectiu d'incentivar l'embelliment del poble per part dels ciutadans.

Amb la mateixa finalitat, enguany també es va augmentar la partida dedicada a la subvenció per a la rehabilitació de façanes i edificis, que va passar de 15.000 a 30.000 €.

Els ciutadans poden sol·licitar aquestes ajudes econòmiques al moment de tramitar la llicència d'obres. La informació sobre aquestes mesures es pot ampliar a www.cassa.cat/subvencions o a l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.

Subvenció de 8.000 € per adequar el local de l'Agrupament Escolta i Guia La Claca

L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha atorgat una subvenció de 8.000 € a l'Agrupament Escolta i Guia La Claca per tal que puguin finalitzar l'adequació del seu nou local del carrer Migdia. Més d'un centenar d'infants i joves es beneficiaran cada setmana de la rehabilitació d'aquest local.

Fins ara els escoltes de Cassà tenien el local a la plaça Sant Pere, però ja fa anys que estan treballant per arreglar aquest nou espai, que serà més gran i disposarà d'un pati molt més ampli.


1495775840Un moment del Ple Municipal d'aquest vespre.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version