Canal Ajuntament

Palamós. Una empresa especialitzada en treballs verticals realitza la neteja i condicionament dels penya-segat de Les Pites

QUESTA ACTUACIÓ TÉ LLOC EN AQUEST PENYA-SEGAT UBICAT ENTRE EL PEDRÓ I EL PORT MARINA PALAMOS I FORMA PART DEL PROCÉS DE MANTENIMENT I MILLORA DEL LITORAL PALAMOSÍ QUE REALITZA DURANT L’ANY L’ÀREA DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT DE PALAMÓS. ELS TREBALLS S’HAN INICIAT AQUESTA SETMANA I ES BASEN EN LA NETEJA DE RESIDUS I DE RESTES VEGETALS QUE S’ACUMULEN EN ZONES DELS PENYA-SEGATS DE DIFÍCIL ACCÉS. ES PREVEU QUE AQUESTS TREBALLS A LES PITES QUEDIN ENLLESTITS A PRINCIPIS DE LA PROPERA SETMANA I POSTERIORMENT S’ACTUARÀ EN EL PENYA-SEGAT LITORAL UBICAT ENTRE LES PLATGES DE SA TAMARDIA I LA FOSCA.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de neteja i condicionament dels penya-segats de la zona de Les Pites, ubicats arran de mar, entre El Pedró i el port Marina Palamós.

L’actuació forma part del procés de manteniment i millora dels espais litorals del municipi que realitza durant l’any l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós i, en aquest cas, es basen en la neteja de residus i de restes vegetals que s’acumulen en zones de difícil accés d’aquests penya-segats. 

EMPRESA ESPECIALITZADA
Les tasques de neteja són a càrrec dels operaris d’una empresa especialitzada en treballs verticals, que equipats amb cordes i arnesos es despengen per les parets del penya-segat retirant els residus que queden ubicats en els racons més inaccessibles dels talussos.

ACTUACIONS A LA FOSCA
Es preveu que aquests treballs a la zona de Les Pites quedin enllestits a principis de la propera setmana i posteriorment l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós també actuarà en el penya-segat litoral ubicat entre les platges de Sa Tamardia i La Fosca.

El treball de condicionament i millora del litoral que realitza durant l’any l’Àrea de Medi Ambient, segueix les directrius marcades al Pla de Gestió Integral de Platges elaborat per l’Ajuntament de Palamós i en el qual s’especifiquen les actuacions que es requereixen en el manteniment de platges, cales i zones litorals del municipi. 

Durant els darrers anys l’Àrea de Medi Ambient ha aplicat a les platges i cales del municipi i el seu entorn, millores en referència a la senyalització, conservació de l’entorn, serveis, neteja, dispositius d’higiene, accessos, mesures de seguretat, etc.

 

Foto: imatge dels operaris de l’empresa especialitzada en treballs verticals realitzant les tasques de neteja als talussos de Les Pites.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version