Canal Ajuntament

Salt. Acaba el desplegament de desfibril·ladors als carrers de Salt

En total hi ha nou desfibril·ladors repartits per la vila
 
L’Ajuntament ha publicat un plànol amb la ubicació dels aparells

L’Ajuntament ha publicat un plànol amb la ubicació dels nou desfibril·ladors desplegats a la vila de Salt, un cop completat el desplegament d’aquests aparells.

Els aparells s’han instal·lat concretament a la façana ajuntament (Manuel de Falla), Pavelló d’esports, Façana escola CEE Maçana, Estació Jove, Espai Gironès. a la  zona les Guixeres, davant de la Coma Cros (cantonada St Antoni-Enric Granados), Plaça de la Vila (façana del Centre de Recursos de la Gent Gran) i Mercat Cobert Municipal.

Les ubicacions han estat triades perquè son zones de pas, on habitualment es concentren densitats importants de persones i per tant es més probable que es produeixin incidències en les que pot ser necessari un desfibril·lador.

Per difondre com es fan servir aquests aparells – que donen instruccions de veu als usuaris i avisen automàticament al 112 en ser despenjats- s’han fet cursos per a treballadors municipals, s’ha fer arribar informació a mercats,  instituts i escoles i entre els alumnes més petits s’han repartit retallables. Properament es faran sessions de formació per als ciutadans interessats.

 Plànol ubicació


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version