Canal Ajuntament

Girona. S’obren les preinscripcions per a les activitats aquàtiques i fisicoesportives per a l’estiu

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 26 de maig

Ja s’ha obert el període de preinscripcions per a les activitats aquàtiques i fisicoesportives per a aquest estiu. Es poden fer les preinscripcions per participar a aquestes activitats, agrupades sota el nom d’Estiu Actiu, a través del web www.girona.cat/esports fins al proper 26 de maig. Les activitats estan programades per als mesos de juny, juliol i setembre. Els resultats de les preinscripcions es publicaran al web municipal el dimarts 28 de maig. “El nostre objectiu és oferir activitats diverses durant tot l’any i adreçades a diferents públics per tal de contribuir al foment de l’esport a la nostra ciutat”, ha afirmat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs.
El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà quatre activitats fisicoesportives per a adults durant els mesos de juliol i setembre (aerotò i ioga) i les piscines municipals de Palau i Santa Eugènia - Can Gibert del Pla un total de trenta-vuit activitats per a tots els públics durant els mesos de juny, juliol i setembre. En concret, es portarà a terme un curs d’Activitat aquàtica prepart (per a embarassades), tres cursos d’Activitat aquàtica per a nadons de 6 a 36 mesos, dotze cursos de Familiarització amb el medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys, deu cursos d’Escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys i dos cursos d’Escola aquàtica per a nois i noies d’11 a 17 anys, dos cursets d’inici i de perfeccionament per a adults, dos clínics de natació (adreçats a esportistes majors de 18 anys interessats a millorar la tècnica de natació per participar a proves esportives), cinc cursets d’Aquafitness adreçats a adults (com a novetat, aquesta activitat es farà també durant el mes de setembre) i un curs d’Hidrogimnàstica per a la gent gran.
Podeu consultar més informació a través del web www.girona.cat/esports, del telèfon 972 226 136 (de 9 a 14 h) i de l’adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  Cartell d'activitats


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version