Canal Ajuntament

Palamós. Suspensió d’alguns serveis municipals de l’Ajuntament de Palamós a causa d’un tall de subministrament elèctric que afecta el barri vell

L’Ajuntament de Palamós informa que demà dimecres 22 de maig en la franja horària compresa entre les 11.30 i les 13.45 h, es produirà un tall de subministrament elèctric a la zona del barri vell on es troba ubicada la casa de la vila, per la qual cosa i, en aquest espai de temps, es veurà afectada la prestació de serveis d’atenció al ciutadà a l’Ajuntament de Palamós.

Aquest tall d’electricitat és necessari per a realitzar tasques de manteniment i millora de la xarxa elèctrica del bari vell, i suposarà doncs la suspensió dels serveis de: registre d’entrada i sortida de documents, padró municipal d’habitants i les gestions tributàries i de recaptació.
L’Oficina del Síndic ubicada al carrer de Mauri Vilar i l’oficina de Turisme del passeig del Mar, també restaran afectades de manera parcial amb incidència al sistema informàtic i telefònic, però oferint l’atenció personalitzada.
Durant l’horari d’afectació l’Ajuntament de Palamós mantindrà en servei l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) a l’edifici de l’Ajuntament (c/ Major, 56), així com el telèfon 972 600 026.
L’Ajuntament de Palamós demana disculpes per les molèsties que es puguin arribar a produir, totalment alienes a la seva voluntat.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version