Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà acollirà per primera vegada diferents partits del MICBasketball, a banda del MICFootball que es competeix al municipi des del seu inici

El Pavelló Triple i el Pavelló del Foment Deportiu Cassanenc acolliran els partits de la categoria masculina d'infantil i cadet del MICBasketball.
Txell Rabionet, regidora d'Esports: 'Treballem per seguir atraient esdeveniments esportius d'aquesta embergadura que porten a milers de persones de tot el món al municipi i que ens permeten treballar juntament amb els clubs esportius locals'.
Cassà de la Selva acollirà per primera vegada aquest any els partits del MICBasketball, un torneig internacional de basquetbol base que se celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava. Aquest nou torneig se suma al seu homòleg de futbol en el que Cassà hi participa des del seu inici, ara fa 17 anys.
Els partits del MICBasketball es jugaran del dijous 13 d'abril al diumenge 16 d'abril al Pavelló Triple i al Pavelló del Foment Deportiu Cassanenc. Concretament a Cassà hi competiran les categories masculines de cadet i infantil d'equips i seleccions de tot el món. A més, es disputarà el partit de la fase semifinal de la categoria masculina infantil i cadet el dissabte 15 d'abril a la tarda. En total, a Cassà es disputaran 30 partits de bàsquetbol durant els dies del torneig.
En el cas del MICFootball, el camp de la UD Cassà acollirà del dimecres 12 d'abril al diumenge 16 d'abril uns 25 partits entre la categoria masculina dels nascuts després del 1998 i la categoria femenina. A Cassà hi jugaran equips com el FC Barcelona, el Paris Saint-Germain, el Club Atlético Madrid, el Villarreal CF, el Maccabi Haifa Nahalal, entre d'altres.
La regidora d'esports, Txell Rabionet, destaca que 'treballem per seguir atraient esdeveniments esportius d'aquesta embergadura que porten a milers de persones de tot el món al municipi i que ens permeten treballar juntament amb els clubs esportius locals.'
Els horaris detallats de les competicions es poden consultar als webs www.micfootball.com i www.micbasketball.com.
Sobre el MICFoobtall i el MICBasketball
El MICFootball és un torneig de futbol base internacional que se celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava i reuneix a equips i seleccions nacionals de tot el món que competeixen en categories des d'aleví de primer any fins a juvenil. Enguany el MICFootball celebra la seva 17a edició i oferirà 596 partits de futbol en 5 dies, amb més de 5.000 participants acreditats i més de 220.000 espectadors. Els partits es juguen a 23 terrenys de joc de les comarquees gironines.
El MICBasketball és un torneig internacional de basquetbol base que també se celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava i agrupa equips i seleccions de tot el món que competeixen en tres categories masculines i tres categories femenines. És el primer any que se celebra aquest torneig i neix després de l'èxit acumulat al llarg de les 17 edicions del MICFootball.
Imatges adjuntes. Presentació del MIC 2017: La regidora d'esports, Txell Rabionet; el director general del MIC, Juanjo Rovira; l'Alcalde de Cassà, Martí Vallès.


1491562163Presentacio del MIC 2017 La regidora d'esports_ Txell Rabionet; el director general del MIC_ Juanjo Rovira; l'Alcalde de Cassa_ Marti Valles.  a.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version