Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament de Cassà programa trenta cursos gratuïts adreçats a persones aturades i treballadores

Els cursos tracten temes com la seguretat i la salut laboral, la sanitat, les habilitats interpersonals o directives, la informàtica, la creativitat o els recursos lingüístics.
Emili Mató, regidor de Promoció Econòmica: 'Aquest llibret que agrupa una trentena de cursos és el punt de partida d'una programació formativa estable que s'oferirà anualment a la ciutadania de Cassà i de pobles veïns.'
L'Ajuntament de Cassà ha programat del mes de març al mes de novembre una trentena de cursos adreçats a ciutadans de Cassà de la Selva i dels pobles veïns que treballin o que estiguin aturats. Els cursos, coordinats des de la nova Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local situada a Can Trinxeria, són totalment gratuïts i s'agrupen sota els àmbits temàtics de la seguretat i la salut laboral, la sanitat, les habilitats interpersonals o directives, la informàtica o la creativitat.
Entre els cursos programats hi ha el de manipulador d'aliments, manipulador de productes fitosanitaris, prevenció de riscos laborals, animació sociocultural, serveis assistencials a persones amb dependència, eines de coaching, resolució de conflictes, gestió de l'estrès, community manager i xarxes socials, nivells bàsics d'ofimàtica de Word o eines per vendre perfil professional en 60 segons.
El regidor de Promoció Econòmica, Emili Mató, destaca que 'aquest llibret que agrupa una trentena de cursos és el punt de partida d'una programació formativa estable que s'oferirà anualment a la ciutadania de Cassà i de pobles veïns'. Aquests cursos no van adreçats només a les 499 persones que hi ha a l'atur a Cassà de la Selva, sinó també a professionals de determinats àmbits o a persones treballadores en general.
El llibret amb el catàleg de cursos «Forma't» es pot consultar en format digital a www.cassa.cat/cursos. Les places als cursos són limitades i les inscripcions s'han de formalitzar a través d'un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 46 28 21. Els cursos són finançats pel SOC i es podran fer sempre i quan hi hagi un mínim d'alumnes inscrits.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version