Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera celebra la cinquena edició de la fira del batre

Llagostera celebra aquest proper diumenge 29 de juliol, la cinquena edicióFira del Batre, oferint una programació plena d’activitats per a tots elspúblics al llarg de tot el dia.Aquesta fira és una iniciativa conjunta entre les àrees de Promocióeconòmica i de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera i el col•lectiu desegadors i segadores del municipi, els caçadors i la Unió de Botiguers de Llagostera.

Les activitats començaran a les 8:30 h amb una concentració de tractors icercavila de cotxes i motos antigues que seran precedides pel Concurs detallada de troncs i la tractorada pels carrers del poble.

Els actes continuaran a la tarda a partir de les 17 amb una demostració debatre, la construcció d’un paller, actuacions musicals d’arrel tradicional iuna exhibició de castells amb els castellers de Terrassa.

Emmarcat dins la programació de la Festa del Batre la Unió de Botiguers sortirà també al carrer i durant tot el diumenge al Parc de l’Estació  els botiguers que hi participen oferiran una copa de cava a tots els visitants.

Adjuntem fotografies de l’edició de l’any passat.

Trobareu tota la programació d’activitats des de llagostera.cat

 

 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version