Canal Ajuntament

Girona. Carles Puigdemont visita les obres de construcció de l’enllaç de l’AP-7 a Sant Gregori - Girona


Els alcaldes de Girona i Sant Gregori han visitat aquest matí les obres que permetran crear un nou accés l’AP-7 i alhora configurar la circumval·lació de l'àrea urbana de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, l’alcalde de Sant Gregori, Jordi Noguer, i el regidor d’Urbanisme de Girona, Carles Ribas, han visitat aquest matí les obres de construcció de l’enllaç de l’AP-7 entre els termes municipals de Girona i Sant Gregori (veure vídeo). La visita ha servit per fer un seguiment de l’estat de les obres que es varen iniciar el mes de gener d’aquest any i que tenen prevista la finalització el primer trimestre de 2013.

Amb aquest nou enllaç es donarà accés a l’autopista AP-7 des de la carretereta GI-512 que uneix les dues poblacions. El punt de connexió amb la mateixa se situa a la rotonda existent al polígon industrial de Domeny. La ubicació de l’enllaç ve determinada per l’espai reservat pels sistemes d’espais lliures del planejament urbanístic municipal de la ciutat de Girona. Per aquest motiu i com a mesura d’integració, es realitzarà una revegetació dels talussos generats per l’enllaç. A més a més, el projecte també ha requerit la realització d’un estudi d’impacte lumínic.  

El projecte que compta amb un pressupost total d’inversió de 12.197.000 € (IVA inclòs) complementarà aquest enllaç a Sant Gregori amb els nous enllaços previstos a Vilademuls i Fornells de la Selva; i amb els ja existents de Girona Nord i Girona Sud. A més, tot aquest tram tindrà quatre carrils en cada sentit. L'objectiu és que tot aquest tram entre Vilademuls i Fornells de la Selva es converteixi en la gran circumval·lació de l'àrea urbana de Girona.

 

 

Vídeohttp://www.youtube.com/watch?v=KAgz74F754s&feature=youtu.be

Galeria fotogràficahttp://ves.cat/bibf

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version