Canal Ajuntament

Palafrugell. L’Ajuntament presenta el Calendari de l’Any 2013, dedicat a les Festes de Primavera

L’Ajuntament de Palafrugell ha presentat el calendari que ha editat per a l’any 2013 que, sota el títol Comença la festa! 50 anys de Festes de Primavera a Palafrugell, fa un repàs eminentment gràfic a la història d’unes festes de gran tradició i popularitat, tot just en el seves assenyalades noces d’or.

 

El fotògraf Paco Dalmau ha estat l’encarregat de coordinar la publicació, amb un ampli recull d’imatges que volen recordar i retre homenatge a tots els implicats en l’organització de les festes i la seva realització en aquestes cinc dècades. Les fotografies que il·lustren les planes del calendari són del mateix Dalmau i d’altres d’arxiu, amb les quals es documenta aquesta història festiva.

 

Al Teatre Municipal s’exposen les làmines del calendari, fins al 29 de juliol.

 
 

Aquest és el vint-i-setè any que l’Ajuntament de Palafrugell edita el seu calendari. Va començar a fer-ho l’any 1987 amb unes imatges sobre la indústria surera del municipi, per continuar en anys successius amb fotografies del patrimoni arquitectònic i històric de la població i amb treballs pictòrics, fotogràfics o artesanals, sempre relacionats amb la història, el paisatge, la cultura i l’art, o costums o festes locals, com en el cas d’aquest any.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version