Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El Casal de Jubilats es convertirà en l'escenari teatral de les Nits de la Coma

Les Nits de la Coma és una de les novetats de la programació cultural de Cassà oberta a tothom a l'espai del Casal.
L'Agrupació Gironina del Teatre oferirà sis representacions teatrals amb un format més distès entre l'octubre i el desembre.
Aquesta setmana comença el cicle 'Les Nits de la Coma', una sèrie de representacions teatrals de nou format que tindrà lloc cada dos divendres al vespre a partir d'aquesta setmana i fins el mes de març. La novetat arriba gràcies a un acord amb l'Associació Gironina del Teatre (AGT), que portarà a Cassà la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d'espectacles de petit format iniciat el 2014 i que es fa a altres municipis com Sarrià de Ter, Platja d'Aro, Vilablareix i La Bisbal d'Empordà.
L'espai escollit per 'Les Nits de la Coma' és el Casal de Jubilats, un equipament municipal situat al centre del poble i que es vol obrir perquè tothom se'l senti seu, segons explica el regidor de Cultura, Entitats i Festes, Josep Ferrer.
La primera cita amb 'Les Nits de la Coma' és aquest divendres 14 d'octubre amb Puppet Pro, una improvisació amb titlelles a càrrec de Lídia Clua i Miquel Navarro; In Vino Veritas amb Merche Ochoa serà la representació d'humor que es farà el divendres 28 d'octubre; el divendres 11 de novembre serà el torn d'Awish, la història gestual de dos pallassos; Yoshi Hioki narrarà contes eròtics amb La flor que palpita, el divendres 25 de novembre; el 9 de desembre es farà l'espectacle poeticomusical, Cuento de un hombre que huye, una narració de l'improvisat viatge pel món d'un home inconformista; el 30 de desembre Rubén Martínez Santana narrarà A 40 cuentos hora, contes breus d'autors llatinoamericans. Totes les sessions seran a les 21.30 h tot i que a partir de les 21 h el bar del Casal servirà consumicions.
Podeu consultar la programació cultural de Cassà d'octubre a desembre a través d'aquest enllaç: www.cassa.cat/programaciocultural.
Sobre l'AGT
L'Associació Gironina deL Teatre (AGT) és una entitat sense ànim de lucre que té com a socis la majoria dels professionals de les arts escèniques gironines. L'entitat gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, es dedica a dinamitzar l'activitat de les arts escèniques al territori gironí i col·labora per fer més fàcil la vida de l'artista.
Imatges adjuntes: El logotip de 'Les nits de la Coma'


1476180001El logotip de les Nits de la Coma.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version