Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Es presenta la col·lecció de cava 'Ruta del suro a la vila de Cassà'

Sortiran al mercat 18.000 ampolles d'aquesta col·lecció.
Hi haurà 6 models d'ampolles que explicaran un punt d'interès diferent de la 'Ruta del Suro a la vila de Cassà'
 
Aquest migdia s'ha presentat la col·lecció de cava 'Ruta del suro a la vila de Cassà' que inclou 6 ampolles de cava etiquetades i amb una xapa  específica de diferents punts d'interès d'aquest recorregut com l'Estació, Can Trinxeria, les Mesures, la Torre Salvana i el vagó de tren de Can Bregante.
 
La primera ampolla elaborada i presentada aquest migdia a Can Trinxeria detalla a l'etiqueta l'interès de la 'Ruta del suro a la vila de Cassà' i conté una imatge de la rotonda dels taps de suro a la xapa. Les següents ampolles explicaran a la seva etiqueta la importància de cada punt representat i la seva corresponent imatge apareixerà a la xapa del cava.
 
La iniciativa ha estat possible gràcies al conveni formalitzat amb l'empresa de cava artesà Farré-Garriga i l'Ajuntament de Cassà de la Selva, a través del qual l'empresa traurà al mercat una tirada de 18.000 ampolles de cava de Cassà, incloses a la col·lecció municipis de Catalunya.
 
Les ampolles es podran adquirir a diversos establiments del municipi com el Celler d'en Ramon, rostisseria Ca la Pilar, carnisseria Cabarrocas, carnisseria Lloveras, carnisseria Bardera Casellas, plats i cuinats Vilà, fleca Nèctar, Magnatura i el Bar la Coma. Farré-Garriga també distribuirà el cava a comerços d'arreu de Catalunya.
El consistori aposta per aquesta acció per potenciar la presència de Cassà arreu de Catalunya.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version