Canal Ajuntament

Girona. Uns 150 joves d’arreu d’Europa es reuniran a Girona aquest juliol per debatre temes de l’agenda europea


Demà a les 10h al Saló de Descans del Teatre Municipal tindrà lloc l’acte inaugural que serà presidit per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig.

Després de l’èxit dels dos primers fòrums internacionals organitzats per l’European Youth Parliament Espanya (EYPE) a Girona al 2009 i al 2011, l’entitat juvenil ha preparat el seu tercer fòrum internacional del 18 al 26 de juliol, de nou a la capital de la demarcació de Girona. El fòrum, sota el nom d’Iberian Forum 2012, acollirà a 150 participants de 22 països de tota Europa per debatre temes de l’agenda europea actual com ara la integració de les comunitats minoritàries a la Unió Europea (UE), la protecció de dades en xarxes socials com ara Facebook o el propi futur i enfocament de la Unió Europea després de l’actual crisi econòmica i de valors. L’Iberian Forum2012 ha rebut les beca econòmica Youth in Action per part de la Comissió Europea.

L’acte d’inauguració oficial tindrà lloc el divendres 20 de juliol a les 10.00 hores al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona i comptarà amb la presència de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig.

El desenvolupament de les activitats del fòrum s’estructura al voltant de tres activitats: Teambuilding (Construcció de l’equip), Committee Work (Treball en comitè) i General Assembly (Assemblea General). En el primer bloc de la sessió, el Teambuilding, els delegats prèviament distribuïts en comitès participaran durant dos dies –el 19 i el 20 de juliol- a activitats lúdiques que permetran que els joves d’un mateix grup de treball tinguin un primer contacte.

Per més informació: veure nota de premsa adjunta.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version