Canal Ajuntament

Vilablareix. Clam independentista a Vilablareix

Vilablareix estrena una estelada de 6x4 metres gràcies a la iniciativa de Vilablareix per la  Independència    

Vilablareix ha estrenat una nova estelada de 6 metres d'alçada per 4 d'amplada gràcies a la iniciativa  de Vilablareix per la Independència.     La bandera, que han confeccionat veïnes del poble, es va penjar divendres durant tot l'acte que va  aplegar a més de 200 persones a la plaça del Perelló.    

La trobada va començar amb la intervenció de Carles Coll, director de l'orquestra de Cambra  de l'Empordà. Tot seguit va intervenir el coordinador de Vilablareix per la Independència, l'Ari  Caselllas per posteriorment donar pas al coordinador de Ràdio Vilablareix, Dídac Romagós, que va  fer un repàs de la història de Catalunya.    

Les intervencions van finalitzar amb un breu però enèrgic discurs de l'alcalde, David Mascort: “Els  dos grans partits espanyols es posen d'acord sempre per anar en contra els nostres interessos. El  nostre projecte no és un projecte contra ells; és un projecte nostre i només perquè nosaltres volem  ser el que volem ser i no ens han d'obligar a ser res que no volem ser”.    

“El nostre projecte només té a veure amb el nostre benestar, amb la nostra felicitat i passa per tenir  millors escoles, millors hospitals i que no ens els tanquin a les nits. Passa per tenir millors carreteres  i perquè els més desafavorits tinguin les mateixes oportunitats que els que en tenen més. Només  per això volem ser independents. Alguns ho sentim, ho sentim molt, però d'altres se n'han adonat  ja. Ens surt més a compte ser catalans que espanyols. I és que no ens aporta res!”, va afegir David  Mascort.    

L'acte ha servit per recordar una vegada més a l'estimat Moi Fusté com un dels impulsors de  Vilablareix per la Independència. La trobada va finalitzar amb les actuacions del cantautor Conrad  Sala i la Coral Sant Roc de Vilablareix que va entonar els Segadors amb tots els assistents.

 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version