Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament de Cassà atorgarà subvencions per dinamitzar l'activitat comercial al municipi

Els beneficiaris hauran de promoure projectes de millora, adequació o rehabilitació de locals comercials situats al terme municipal.
Emili Mató, regidor de Promoció Econòmica: 'Les ajudes van destinades als comerciants que vulguin millorar un local ja existent i als emprenedors que engeguin un comerç a un dels locals sense activitat del poble.'
L'Ajuntament de Cassà de la Selva obrirà a finals d'agost una línia de subvencions per promoure l'activitat comercial al municipi i ajudar als botiguers o emprenedors que realitzin actuacions de millora, rehabilitació, adequació, manteniment o conservació de locals ubicats al terme municipal.
Els beneficiaris hauran de promoure projectes de com a mínim 1.500 euros per optar al finançament del 30% de l'import gastat. La màxima quantitat que podran percebre serà de 2.000 euros. Les actuacions que seran objecte de la subvenció hauran d'estar relacionades amb projectes de millora i manteniment com obres, pintura i instal·lacions diverses, millora d'aparadors, imatge corporativa, il·luminació, accessibilitat, sistemes de climatització, implantació de sistemes automatitzats, serveis d'e-commerce, transformació o substitució de rètols o tendals exteriors, instal·lació o millora de portals, entre d'altres.
El regidor Emili Mató ha destacat que 'aquesta nova subvenció pretén ajudar als comerciants amb ganes de millorar un local ja existent però també a emprenedors que engeguin un comerç a un dels locals sense activitat del poble.' L'ajuda econòmica neix després que tots els grups polítics del consistori cassanenc presentessin una moció el mes de febrer per fomentar l'ocupació i la conservació dels locals comercials del centre del poble.
La sol·licitud per optar a la subvenció es podrà formalitzar a partir del 29 d'agost al registre d'entrada de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. Les bases de la convocatòria es troben actualment a exposició pública després que s'aprovessin per unanimitat al ple municipal de juny.

1469016002El carrer Barraquetes_ una de les vies comercials del poble..jpg

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version