Canal Ajuntament

Fornells de la Selva. L'Ajuntament millora l'aparcament de la plaça de l'església per evitar la polseguera als veïns

L'Ajuntament ha iniciat unes obres per millorar l'aparcament fins ara de terra que està ubicat a la

plaça de l'església.

 

L'actuació, que s'està desenvolupant en diferents fases, passa per una estabilització del sol per evitar

l'erosió i la polseguera i, en segon lloc, es realitza l'anivellat del sol. A més, s'hi s'hi aplica un rec

amb additius amb l'objectiu de consolidar el terreny.

 

De la mateixa manera, els treballs per adequar el terreny compten també amb un piconat superficial

amb corró neumàtic i metàl·lic i una segona aplicació amb additius.

 

L'alcalde, Mateu Parera-Nieto, ha manifestat que aquesta era una obra “realment important” i que

evitarà “la generació de pols constant que havien de patir els veïns de la zona”.

 

El terreny on s'hi està realitzant l'actuació no s'asfaltara perquè no és de titularitat municipal. De

totes maneres, l'alcalde ha explicat que l'ajuntament i el propietari dels terrenys han arribat a un

acord per poder utilitzar l'espai com aparcament mentre no aquest no l'utilitza.

 

La parcel·la fa 1.265 metres quadrats i el pressupost de l'obra és de 8.300 euros.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version