Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Els veïns de Cassà podran decidir el destí de 35.000 euros del pressupost municipal

La primera fase és la recollida de propostes a través d'un formulari online o amb les butlletes que es repartiran a totes les llars del poble.
Pau Presas, regidor d'Hisenda: 'És la primera vegada que s'organitza una experiència participativa d'aquest estil a Cassà i animem a tots els ciutadans a participar-hi per seguir-la potenciant de cares a l'any vinent.'
L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha convocat als residents del municipi perquè decideixin per primera vegada on volen destinar 35.000 euros del pressupost municipal d'aquest any. L'objectiu és complementar els criteris polítics i tècnics amb la recollida de propostes ciutadanes per donar resposta a les necessitats i reptes del municipi.
El procés, que es presenta el dimarts 28 de juny a les 19.30 h a Can Trinxeria, s'estructuarà en tres fases. En primer lloc, fins el 20 de juliol els ciutadans podran fer les propostes a través de les urnes que s'habilitaran a diversos punts del poble o el formulari del web www.cassa.cat/pressupostosparticipatius. La segona fase serà el mes de setembre i consistirà en un taller participatiu de priorització de les propostes rebudes. Finalment, entre el mes de setembre i octubre, els ciutadans podran votar entre totes les propostes finals escollides.
Les propostes es podran adscriure sota els àmbits territorial o social, cosa que inclou idees relacionades amb medi ambient, mobilitat, patrimoni, espai públic, equipaments, cohesió social, cultura, espectacles, oci, joventut, gent gran, igualtat de gènere, infància, pobresa o cohesió social.
El regidor d'Hisenda, Pau Presas, destaca que 'és la primera vegada que s'organitza una experiència participativa d'aquest estil a Cassà i animem a tots els ciutadans a participar-hi per seguir-la potenciant de cares a l'any vinent.


1466409602Cartell Pressupostos Participatius 2016 (Sessio Informativa).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version