Canal Ajuntament

L'alcalde de Girona Carles Puigdemont intervé al Cercle d´Infraestructures de la Cambra de Comerç


L’alcalde de Girona ha exposat davant del sector empresarial els reptes de la ciutat davant el projecte del tren convencional

Avui a tres quarts de nou del matí, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presentat davant el sector empresarial gironí el projecte ferroviari de la ciutat i en especial, el projecte del tren convencional que a inicis d’aquest mes de juny ADIF va fer arribar a l’equip de govern.

Puigdemont ha exposat davant l’auditori els principals reptes estratègics de la ciutat sobre aquest projecte, que insisteix que “no és nou” i que per aquest motiu “estem demanant a l’Estat que el continuï”. L’alcalde ha remarcat que “Girona no pot quedar empantanegada” i és per això que reclama que els pressupostos de l’Estat del 2013 incloguin una partida que asseguri la inversió necessària. Per tal de promoure un front unitari i comú, l’alcalde ha anunciat que aviat convocarà una comissió mixta pel seguiment del projecte del tren convencional.

Un altre dels elements que Carles Puigdemont ha tractat a la conferència, que ha finalitzat amb preguntes del públic assistent, ha estat l’informe del tercer rail encarregat des del consistori a una enginyeria especialitzada. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat la responsabilitat del govern municipal d’estudiar totes les opcions.  

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version