Canal Ajuntament

Consell Comarcal de la Selva. Una trentena de persones emprenedores de la comarca participen a la primera jornada de bones pràctiques empresarials

Aquesta trobada s'emmarca dins un cicle de tres jornades, en les quals es donaran a conèixer iniciatives que han ajudat a petites empreses de la comarca a millorar la competitivitat en diversos àmbits de la seva estratègia empresarial. 

 

Una trentena de persones emprenedores de la comarca participen a la primera jornada de bones pràctiques empresarials organitzada pel Consell Comarcal de la  Selva.

La jornada, que es va dur a terme el  dimarts passat, va servir per presentar les experiències de les empreses Neuronal Design (Tossa  de Mar) i Rialles Kids (Caldes de Malavella) al voltant del màrqueting 2.0 i les  eines que ofereix la nova societat del coneixement. En el transcurs de la sessió es van presentar exemples de com les xarxes socials com Linkedin, Facebook o Twitter poden ajudar l'empresa a millorar la seva xarxa de contactes, de com millorar el posicionament web mitjançant la inversió en Google  Adwords, utilitats dels blocs i newsletters, i les oportunitats que ofereixen  els portals de venda online a l'hora de diversificar i ampliar el mercat d'un  petit negoci.

El contingut de la sessió va resultat molt interessant per a les persones assistents, demanera que es va establir una dinàmica molt  pràctica i constructiva de preguntes, respostes i comentaris.

Aquestes dues iniciatives empresarials formen part d'un recull de bones pràctiques de 32 empreses de la comarca que ha dut a terme el Consell Comarcal en els darrers mesos, i que properament es presentarà públicament per tal de fer-ne transferència al conjunt del teixit empresarial de la comarca i donar a conèixes, així, a les petites empreses  noves experiències que els poden ajudar a millorar la seva competitivitat.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version