Canal Ajuntament

Girona. Aquest cap de setmana Girona dóna el tret de sortida al Carnestoltes

· Del diumenge 3 de febrer al dissabte 3 de març s’han organitzat més de 10 festes i cercaviles pels diferents barris de la ciutat.

· Aquest dissabte el Centre Cívic de Santa Eugènia serà l’escenari de l’activitat “Manualitats: fem la disfressa de Carnestoltes” i diumenge tindrà lloc la XVI Festa infantil de disfresses de l’UNICEF.

Aquest cap de setmana, coincidint amb la Candelera, es dóna el tret de sortida a la festa del Carnestoltes a la ciutat de Girona. Des de diumenge 3 de febrer fins al dissabte 3 de març, els barris de Montilivi, Pla de Palau, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla, Sant Narcís, el Sector Est, l’Esquerra del Ter (que aplega més de mil persones), Montjuïc, Devesa - Güell, Pont Major i Carme – Vista Alegre, podran gaudir de les rues, les festes i les activitats organitzades amb la col·laboració de les associacions de veïns i les entitats dels diferents barris.

A més a més, l’Associació Gironina de Sords també ha organitzat pel dissabte 16 de febrer una Festa de Carnestoltes i el dissabte 3 de març a l’Estació Espai Jove s’ha organitzat el V Carnaval Otaku de Girona.

Demà dissabte, el Centre Cívic de Santa Eugènia serà l’escenari de l’activitat “Manualitats: fem la disfressa de Carnestoltes”, que començarà a partir de les 18 h. Diumenge, dia 3 de febrer, tindrà lloc la XVI Festa infantil de disfresses de l’UNICEF, amb l’actuació musical d’Àngel Daban, al pavelló d’hoquei de Palau, a partir de les 17 h.

Podeu consultar tota la programació de Carnestoltes a la web www.girona.cat/carnestoltes.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version