Canal Ajuntament

Girona. L’Ajuntament de Girona manté la dotació econòmica de 50.000 euros per a les beques Kreas 2013

La convocatòria d’ajuts a la creació artística gironina ja està oberta i es poden presentar les sol·licituds per participar-hi fins al 15 de març

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria d’una nova edició dels ajuts Kreas per a aquest 2013, amb la finalitat de donar suport a la producció i a la formació en l’àmbit artístic i cultural gironí. La dotació econòmica de les ajudes per a aquesta convocatòria manté l’import de 50.000 euros, el mateix que els dos últims anys. Els ajuts Kreas es divideixen en dues categories: per una banda, les subvencions Kreas de suport a la creació artística, amb una limitació de 5.000 euros per projecte, i, per l’altra banda, les beques d’estudis o recerca artística no reglada, amb un import màxim per beca de 1.000 euros.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a través del web www.girona.cat/kreas i les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de març al registre d’entrada de l’Ajuntament de Girona. Els projectes presentats es valoraran segons criteris d’interès artístic i cultural del projecte, viabilitat del projecte i solvència de la persona sol·licitant. La valoració de la convocatòria correspon als membres del Consell de les Arts i la Cultura de Girona i està previst que la resolució dels projectes seleccionats es faci pública abans del 15 de maig de 2013.

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version