Canal Ajuntament

Sant Hilari Sacalm. El teatre Catalunya de Sant Hilari acollirà un espectacle solidari per a La Marató de TV3

Amb el lema Sant Hilari, poble solidari, s’ha organitzat un espectacle de música, dansa, màgia i humor per a recollir diners per a La Marató de TV3

 

El teatre Catalunya de Sant Hilari Sacalm acollirà un espectacle solidari per a recaptar diners per a La Marató de TV3 el proper diumenge, 3 de febrer, segons ha informat, Jaume Fàbregas. Aquesta iniciativa, endegada per la Fundació Oncolliga de Girona-delegació de Sant Hilari- i per l’Associació Espanyola contra el càncer i l’Ajuntament de Sant Hilari, comptarà amb música, dansa, música i molt d’humor i molt més, segons ha explicat el mateix Fàbregas, organitzador d’aquest esdeveniment solidari. Amb el lema  Sant Hilari, poble Solidari, Sant Hilari ha organitzat una activitat més per recollir dines per a la fundació de La Marató de TV3.

Així, totes les persones que hi vulguin assistir només cal que adquireixin una entrada anticipada al preu de 5€ i podran gaudir d’un gran espectacle i al mateix temps col·laboraran amb La Marató de TV3.  Les entrades estaran numerades i estaran a la venta a partir del dia 29 de gener a Can Rovira o bé una hora abans de l’espectacle.

 

 
 
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version