Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. El primer cicle de cant prenatal i musicoteràpia de Santa Coloma de Farners comença amb totes les places cobertes

Els objectius d’aquesta activitat són afavorir un espai familiar on es faciliti l’enfortiment del vincle afectiu entre fill-mare-pare, es promogui el benestar i la salut, s’aprengui a relaxar-se i s’augmenti l’autoestima i la confiança en un mateix

El cicle, que és gratuït, està organitzat per l’Àrea de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament i compta amb el suport de DIPSALUT.
Aquest primer cicle està adreçat a dones embarassades i a pares i mares amb nadons de 0 a 6 mesos. Tindrà una durada de tres mesos amb sessions setmanals, que es fan a la Biblioteca Joan Vinyoli.
Les sessions estan guiades per una musicoterapeuta i es treballa a partir de jocs i exploració vocal, exercicis corporals, respiracions, visualitzacions guiades amb música, cançons, sons i vibracions i amb l’expressió d’emocions i sensacions viscudes. Està previst que aquesta activitat es repeteixi dues vegades més al llarg d’aquest any per tal de consolidar la iniciativa de fomentar els espais i activitats de caire familiar a Santa Coloma de Farners.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version