Canal Ajuntament

Banyoles. Aquest cap de setmana torna un any més el Firestoc

Aquest cap de setmana, 2 i 3 de febrer de 2013, se celebrarà la 16a edició del Firestoc, a Banyoles. Com cada any en el període de rebaixes d’hivern, el pavelló de la Draga hi podreu trobar tot tipus de productes al millor preu oferts per comerciants de Banyoles i de les comarques gironines.

Els visitants podran gaudir, durant aquests dos dies de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, de diferents productes i ofertes que ofereixen més de quaranta comerciants, que omplen una cinquantena d’espais o estands, semblant a les dades de l’any passat. Els articles principals són els de la moda de vestir però també es podrà trobar calçat, complements, llar, alimentació i esport. A més, els visitants disposaran d’entrada i aparcament gratuïts i servei de bar.
Com en altres edicions, aquest any, qui compri al Firestoc podrà participar en el sorteig de 6 vals descompte per valor de 40 euros a bescanviar en un dels establiments de restauració adherits a la promoció finançada per ACB.

16  anys de Firestoc
Firestoc és una fira comercial que es caracteritza per les ofertes i descomptes en els preus dels productes que s’hi venen. Des dels seus inicis, ara fa 16 anys, s’organitza durant les rebaixes d’hivern. Amb aquests 16 anys d’història, la Fira s’ha consolidat. Així doncs, any rere any rep més afluència de visitants i compradors. Aquests, principalment, són de Banyoles i del Pla de l’Estany, però també s’hi desplaça molta gent de les comarques veïnes com la Garrotxa, el Gironès, l’Alt Empordà, el Baix Empordà...


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version