Canal Ajuntament

Llançà i Port de la Selva junts per fomentar noves activitats turístiques

Els Ajuntaments del Port de la Selva i Llançà s’uneixen per a fomentar noves activitats turístiques a la zona marítima nord del Cap de Creus. Amb l’objectiu de promoure un nou tipus d’activitats innovadores a la Costa Brava, s’espera que una bona part del sector hoteler, restaurador i informador turístic i tothom qui hi estigui interessat formi part d’aquesta primera jornada-taller, que es celebrarà a Llançà.
En les societats modernes, la cultura adquireix una importància creixent, i el turisme no en queda al marge. La demanda turística actual es caracteritza per la sensibilitat cultural i el respecte pel medi ambient. Per tant, cada vegada més els turistes demanen atractius culturals i aprofiten el desplaçament que suposa l’activitat turística per conèixer la cultura local i el patrimoni del destí. Una forma de turisme cultural molt recent es troba en el sector marítim i concretament en el pesquer.
A la primera Jornada-Taller “El mar i la pesca al Cap de Creus”, el proper dijous 21 de juny a les 8 del vespre a l’Oficina de Turisme de Llançà es parlarà d’aquesta àrea inèdita, de les formes de pesca al Cap de Creus i com afecta al fons marí. Seguidament es presentaran dues noves activitats relacionades amb la pesca i el fons marí: Pesca Turisme Cap de Creus i unes rutes subaquàtiques.
Amb aquesta jornada-taller es pretén donar a conèixer aquests productes i posteriorment posar en comú idees i/o impressions al respecte i fins i tot trobar noves línies d’enfocament turístic mitjançant aquestes activitats. S’espera que aquesta no sigui la primera ni la única trobada i que arran d’aquest esdeveniment es puguin desenvolupar projectes conjunts.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version