Canal Ajuntament

Sarrià de Ter celebra plens municipals protagonitzats per nens de 5è i 6è de primària

El CEIP Montserrat de Sarrià de Ter, conjuntament amb l’àrea d’Educació i l’alcaldia de l’ajuntament han treballat amb els nens/es de 5è i 6è els valors de la democràcia i l’organització del sistema democràtic en l’àmbit municipal.

 

En plena situació de crisi econòmica, on semblen trontollar els pilars fonamentals dels drets ciutadans, sobretot aquells que tenen a veure amb l’estat del benestar i la participació ciutadana en el sistema de gestió pública, és més adient que mai seguir treballant en la pedagogia dels valors democràtics i participatius dels nostres infants.

 

Aquest projecte d’ “Escola per a la Democràcia”, que ja fa tres anys que es porta a terme, segueix en plena vigència en tant que el feedback que s’aconsegueix establir amb els nens/es, quan aquests es posen a la pell d’haver de prendre decisions i sobretot, alhora de negociar i pactar amb la resta de regidors i regidores quines són les prioritats de la seva “acció de govern”, és un moment en que les seves reflexions i aportacions fan que prengui sentit el seguir treballant en aquest projecte.

 

 

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidora d’Educació sra. Lourdes Gelada Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version