Canal Ajuntament

Els regidors Fàbrega i Alcalà valoren el primer any de govern al capdavant de l’Àrea de Ciutadania

La posada en marxa de ‘Girona+neta’, l’adequació d’espais per a gossos deslligats, la Taula de Mobilitat o el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics, són algunes de les actuacions més destacades.


El regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega, i el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, han presentat aquest matí el balanç del primer any de mandat de l’Àrea de Ciutadania.

El regidor Jordi Fàbrega ha destacat especialment els canvis i les millores en el servei que s’ha fet amb l’empresa Girona+neta, que és “el contracte més important que té l’Ajuntament de Girona”, així com “l’estalvi d’uns 60.000 € per l’Ajuntament” que ha suposat el nou conveni que s’ha establert amb la deixalleria de Sarrià de Ter. També ha ressaltat la millora de l’eficiència en el manteniment del parc de la Devesa que ha suposat el desglossament del contracte en tres parts (neteja, direcció tècnica i jardineria) i la “bona acollida per part de la ciutadania” de nou parc de Domeny, fet que exigeix “un bon manteniment” de la zona.

Per la seva banda, el regidor Joan Alcalà ha manifestat la seva satisfacció especialment per la reactivació en els darrers mesos de la Taula de Mobilitat després de cinc anys d’inactivitat i per la resposta de les entitats participants, amb les quals s’han reunit per debatre diversos temes a tractar a la propera Taula, prevista pel 3 de juliol. També ha remarcat la importància de la instal·lació de dues noves estacions de Girocleta, la ubicació de les quals ha “estratègica, pensant en la sostenibilitat d’aquest sistema”, i de la retirada de set reductors de velocitat de la ciutat. “L’objectiu és no posar obstacles a la via pública; per això no es posen pilones tampoc. I ho fem ara aprofitant que s’han de reasfaltar els carrers”, ha concretat. Per últim, el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública ha comentat que es volen “potenciar les zones 30” i que properament s’instal·laran radars fixos i mòbils a la ciutat.

Nota: Adjuntem el resum de les actuacions més destacades.

    

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version