Canal Ajuntament

‘Girona + neta’ estrena nova indumentària

L’empresa encarregada del servei de recollida de residus i de neteja pública, “Girona + neta”, ha estrenat avui una nova indumentària en consonància amb la imatge corporativa. Es tracta de dues peces de roba, samarreta i pantalons, que combinen els colors verd i blau clar. A partir d’avui tot l’equip de treballadors de l’empresa aniran equipats amb aquest nou vestit.
El passat 1 de març es varen presentar també les noves 7 màquines escombradores amb el nou grafisme de 'Girona + neta' incorporat. En aquest sentit i tal com es va anunciar aquell dia,  la nova imatge s’anirà integrant de forma progressiva a tota la maquinària de la nova empresa.
‘Girona + neta’ és la societat d'economia mixta destinada a la gestió del servei de recollida de residus i de neteja pública de Girona (adjudicada a Fomento de Construcciones y Contratas (FCC)) i que té un contracte de 8 anys amb la possibilitat de prorrogar-los 2 anys més. La inversió inicial per a la posada en funcionament és aproximadament de 8,5 milions d'euros, arribant a un import total de 10 milions en els propers anys.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version