Canal Ajuntament

Comença el procés de selecció per escollir els joves que formaran part del programa de treball i formació Salt-Lingen

L’Ajuntament de Salt ha començat aquest matí el procés selectiu per tal d’escollir quins són els joves saltencs que podran formar part del projecte de treball i formació que impulsa l’Ajuntament de Salt i la vila agermanada de Lingen (Alemanya).

Més de seixanta persones van presentar el seu currículum per tal d’adherir-se a aquest programa, en què es demanaven estudis mínims de cicle formatiu de grau superior, ser de Salt i molta motivació. La majoria de les sol·licituds han estat acceptades, i aquest matí els joves han tingut una primera trobada amb la tinent d’alcalde d’Atenció a les persones de l’Ajuntament de Salt, Fanny Carabellido i tècnics de l’Espai Municipal d’Ocupació. Aquí, se’ls hi ha explicat a fons en què consisteix aquest programa i quines seran les properes fases de selecció per optar a una plaça de treball en una empresa de Lingen. Aquesta feina, anirà complementada amb uns estudis formatius en què, entre d’altres se’ls ensenyaran les nocions bàsiques de l’alemany.   

Aquesta setmana mateix, començaran les reunions individualitzades amb cadascun dels joves, que han complert amb els requisits, i s’estudiarà a fons la seva preparació i la seva motivació, perquè encaixin amb les demandes que han fet arribar les empreses alemanyes. 

Un cop acabades aquestes reunions, se n’escolliran els millor preparats i amb més ganes, i es faran arribar a Lingen perquè siguin les mateixes empreses qui escullin la dotzena de joves que més s’adapten a les seves necessitats. Aquests seleccionats, ja coneixeran els seus nous companys de feina a una fira que es farà a finals de juny a Fira de Barcelona, i en què hi seran presents les empreses alemanyes.  

L’Ajuntament de Salt ha estat pioner en impulsar un projecte de treball i formació amb una vila agermanada. L’objectiu, és que els joves de la població tinguin la oportunitat de seguir augmentant els seus coneixements i alhora tenir una oportunitat en el mercat laboral.


 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version