Canal Ajuntament

Els sectors de Vista Alegre i Sant Narcís de Girona acullen fins demà el servei de deixalleries mòbils

Els sectors de Vista Alegre i Sant Narcís acullen des d'ahir i fins demà el servei de deixalleries mòbils, que s'ha tornat a posar en marxa aquesta setmana després d'uns mesos sense funcionament per tasques de manteniment i adequació d'imatge de la nova empresa de neteja viària. El proper cap de setmana, del 7 al 9 de juny, estaran a Domeny i a Sant Ponç.
A través de les deixalleries mòbils s'apropa al ciutadà el servei de deixalleria, facilitant la recollida de residus especials d'origen domèstic, tòxics i perillosos, i d'aquells residus que no es generen habitualment i que a vegades no disposen d'un contenidor específic al carrer. Els residus recollits selectivament amb aquest servei es destinen prioritàriament a la recuperació i al reciclatge, o al tractament específic en el cas dels residus especials. La gestió i l'atenció a l'usuari d'aquestes deixalleries les farà el Centre Especial de Treball Tirgi, a través del Consell Comarcal del Gironès.

Al web de l'Ajuntament de Girona podeu trobar-hi més informació, així com el calendari amb les ubicacions i els horaris de les deixalleries.

    Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version