Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'equip de govern de Cassà presenta un exhaustiu Pla d'Actuació Municipal

Presentació del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019

Més de 120 actuacions són les que integren el Pla d'Actuació Municipal de la legislatura.

Es fa una aposta ferma per les polítiques socials, la promoció econòmica, el bon govern i la participació ciutadana.

Martí Vallès, Alcalde de Cassà: 'Posem a la disposició dels ciutadans un document per explicar el que volem fer i que serveixi per controlar l'acció de govern en tot moment.'

L'equip de govern d'ERC de Cassà de la Selva ha presentat públicament aquest dijous al vespre el Pla d'Actuació Municipal de la present legislatura. El document, que recull les línies estratègiques del govern, conté més de 120 actuacions entre les diferents àrees del consistori.

L'Alcalde Martí Vallès ha destacat que la prioritat del govern són les polítiques socials i de ciutadania i és per això que aquestes prenen un paper rellevant en el Pla d'Actuació. En aquest sentit, destaca com a novetat l'aposta ferma per potenciar l'habitatge social i desplegar un pla de xoc contra la pobresa energètica. En l'àmbit educatiu, Vallès ha posat èmfasi en les accions que es duran a terme per aconseguir que Cassà sigui un poble educador.

Vallès també ha explicat la 'petita obsessió' que l'equip de govern té per posar Cassà de la Selva al mapa i seguir promocionant la 'marca Cassà'. És per això que ha explicat que aviat es crearà l'àrea de Promoció Econòmica per tirar endavant projectes que promocionin el poble, atreguin a noves empreses, ajudin als comerços locals i assessorin a tots els ciutadans desocupats o emprenedors.

El bon govern també ha ocupat part de la presentació en la que s'ha destacat la posada en marxa del Portal de la Transparència. Pel que fa a participació ciutadana, l'Alcalde ha anunciat que s'iniciarà un procés de participació estratègic que tindrà com a objectiu imaginar Cassà de la Selva a 15 anys vista, cosa que ajudarà a definir el projecte de poble. Com a novetat, enguany també s'introduirà l'experiència dels pressupostos participatius.

Vallès ha remarcat la importància de comptar amb un document com el Pla d'Actuació Municipal ja que 'és una mostra de transparència en la que compartim amb els ciutadans el nostre full de ruta i el posem a la seva disposició perquè controlin i valorin detalladament la feina que fem'.

El Pla d'Actuació Municipal ja es pot consultar al web www.cassa.cat.


1452808803L'Alcalde de Cassa en un moment de la presentacio.JPG
Fitxer adjunt: 1452808803NDP L'equip de govern de Cassa presenta un exhaustiu Pla d'Actuacio Municipal.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version