Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Avui comencen les obres d’eixamplament del carrer Castellflorit de Cassà de la Selva.

● La reforma que paga íntegrament el consistori durarà tres setmanes

● Es tracta d’un carrer que dona accés a la zona de l’Institut i que ha vist com creixia notablement el seu trànsit en els darrers anys.

 Aquest dilluns començaran les obres per eixamplar la calçada del carrer Castellflorit de Cassà de la Selva. Aquests treballs, que es preveu que durin unes tres setmanes comportaran talls de circulació. 

Les obres d'asfaltatge i ampliació d'aquest carrer han de servir per  millorar la circulació en un sector que en determinades hores té força trànsit ja que és un punt d'entrada i sortida cap a l'Institut i a la zona de l'Eixample. En els darrers anys aquest sector ha crescut considerablement i la via cada vegada és més utilitzada. Aquest creixement ha provocat, que en aquests moments no està en les condicions adequades pel volum de vehicles que l’utilitzen. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Cassà de la Selva s’ha volgut avançar al futur Pla Parcial d’aquest sector i actuar ja d’immediat en aquest carrer tant transitat. Així doncs, s’eixamplarà la calçada i s’habilitarà perquè hi puguin passar perfectament dos cotxes sense perill.

Aquesta és una inversió que assumeix completament l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

Els treballs d'adequació està previst que durin unes tres setmanes durant les quals hi haurà restriccions a la circulació. Des del consistori es recomana tant per anar a l'Institut, com a la zona nord-oest del municipi, s’utilitzi l'Avinguda d'Antoni Gaudí.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version