Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar instal·la 10 lluminàries a la zona de Cal Ferrer Pagès

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha instal·lat un total de 10 lluminàries a la zona de Cal Ferrer Pagès, segons ha confirmat el regidor de Manteniment d’aquest municipi, Fèlix Sánchez. Amb aquesta actuació, el consistori resoldrà , d’una banda, una manca d’enllumenat d’aquesta zona de la població i, de l’altre, donarà ús a uns fanals que es varen substituir del carrer Santa Margarida i el carrer Sant Narcís, l’octubre de l’any passat.

 

Aquests fanals s’han col·locat en una zona que fins ara no estava il·luminada i que s’ha convertit recentment en un nou espai enjardinat a l’entrada de Cal Ferrer Pagès, al costat de la rotonda d’entrada a la població de Vilobí d’Onyar  venint per la carretera de l’aeroport.

El regidor de Manteniment, Fèlix Sánchez, ha assenyalat que “aquesta actuació permetrà que un dels sectors d’entrada al poble de Vilobí, que fins ara no disposava de fanals, disposi d’una correcte il·luminació”.

 

Nova senyalització viària a Cal Ferrer Pagès

D’altra banda, l’equip de govern (CiU) de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha canviat la senyalització viària d’aquesta zona de la població. El regidor de Mobilitat al consistori vilobinenc, Salvador Martí, ha explicat que “aquest canvi de senyalització es fruït de la manca de visibilitat”. En aquest sentit, Martí ha explicat que degut a la falta de visibilitat en la sortida que dóna al Carrer Freixe des la rotonda del consultori mèdic, aquest tram s’havia convertit en un punt d'alta conflictivitat. Per això, ha continuat Martí, i amb l’objectiu de pal·liar aquesta situació des de la regidoria de mobilitat de l’Ajuntament s'ha decidit prohibir l’accés des de la rotonda i canviar el sentit de la marxa del carrer Om. Amb aquesta mesura, s’espera reduir notablement el risc d'accidentalitat en aquesta zona.

 

Imatge: Ajuntament de Vilobí d'Onyar. 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version