Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. La Marxa Popular de Vilobí d’Onyar arriba a la seva XX ena edició

Enguany, la cursa es farà el proper dia 20 de gener a partir de les nou del matí. La Colla de Marxaires i Amics de la Natura, organitzadors de la cursa, preveuen establir un nou rècord de participants

 

La Marxa Popular de Vilobí d’Onyar se celebrarà el proper dia 20 de gener, segons ha confirmat el regidor de l’Ajuntament d’aquesta població, Salvador Martí. Enguany, aquesta cursa arriba a la seva XX ena edició totalment consolidada i amb la expectativa de superar un nou rècord de participants. 

Aquesta cursa popular és oberta a tothom i compta amb dos recorreguts, un de 9 km. i es va fins a les Fonts de Salitja; o un de 15 km. i es dona la volta al volcà de Sant Dalmai. La sortida es farà a les nou del matí del pati de les escoles i les inscripcions es faran una hora abans al mateix pati de les escoles i el preu serà de 7€.

Els participants a la marxa popular se’ls entregarà un obsequi i un esmorzar que consistirà amb una gran botifarrada amb amanides, begudes i cafès per a tothom. A més es disposarà de controls de pas i zones d’avituallament al llarg del recorregut.

Des de la seva primera edició i fins a l’actual, la marxa popular municipi de Vilobí d’Onyar s’ha convertit any rere any en un esdeveniment esportiu de referència no només a les comarques gironines sinó també arreu del territori català. I és que, tal com ha explicat el regidor Salvador Martí, els participants vénen d’arreu de Catalunya. No és estrany doncs, que el nombre de participants s’hagi incrementat durant aquest dinou anys de marxa. Per això, ha continuat Martí, des de la Colla de Marxaires i Amics de la Natura, organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu, s’espera que en l’edició d’enguany s’assoleixi un nou rècord de participants.

La marxa de Vilobí d’Onyar compta amb la col·laboració de diverses entitats i també d’establiments comercials i empreses.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version