Canal Ajuntament

Sant Hilari Sacalm. La capital de les Guilleries acollirà la segona edició del Mercat Embolicat el proper diumenge 13 de gener

El Mercat Embolicat de Sant Hilari Sacalm tindrà com a eix central les rebaixes d’hivern. En el marc d’aquesta diada, la capital de les Guilleries celebrarà el dia del patró, Sant Hilari amb l’actuació de gegants, grallers, inflables i una mostra, entre altres activitats

 

El Mercat Embolicat de Sant Hilari Sacalm celebrarà la segona edició el proper diumenge 13 de gener,  segons ha informat el mateix alcalde, Robert Fauria. Després de l’èxit assolit el passat mes de desembre coincidint amb la posada en marxa d’aquest nou format de mercat, en aquesta ocasió l’Embolicat tindrà com a eix central les rebaixes d’hivern. Amb el lema de Rebaixat, aquest mercat comptarà amb diversos estands enfocats a les rebaixes d’hivern. Des de primera hora del matí, es podrà visitar novament el Mercat Embolicat, ubicat al Passeig de la Font del Cirerer, concretament a l’antic garatge Catalunya, al costat de la plaça de l’Ajuntament on s’hi ubica el mercat setmanal.

L’embolicat té com a objectiu complementar el mercat setmanal ampliant l’oferta i, alhora, intentant atreure nous clients tant del mateix municipi com de les poblacions veïnes. En aquest sentit, Robert Fauria ja va destacar el passat mes de desembre que aquesta iniciativa es posava en marxa també com una nova eina de promoció del municipi. Per això, en aquest nou format de mercat s’hi incorporen parades molt heterogènies on no hi falten ni els artesans ni els pagesos d’aquesta població. L’Embolicat vol ser un mercat referent a la comarca de la Selva on hi tinguin cabuda aquelles parades que són poc habituals en els mercats tradicionals.

aquest nou format de mercat permet que tots aquests sectors, que fins ara no participaven en el mercat dels diumenges, disposin d’un espai propi perquè hi puguin vendre els seus productes. 

El Mercat Embolicat es farà cada primer diumenge de mes s’intentarà oferir productes de temporada i, alhora, s’anirà renovant tota la temàtica del mercat. A més, l’Embolicat comptarà també amb activitats que complementaran aquest nou format de mercat com exposicions, actuacions, i també d’altres iniciatives que s’hi aniran incorporant a mesura que aquest nou projecte vagi adquirint més dinamisme.

 

Gegants, grallers i inflables amb motiu de la festa del Patró de Sant Hilari

D’altra banda, el Mercat Embolicat coincidirà amb la festivitat de Sant Hilari, patró d’aquesta població. Per això des de l’Ajuntament s’han programat diverses activitats com l’actuació dels gegants d’aquesta població, dels grallers d’Espinelves, entra altres. També es podrà visitar una exposició retrospectiva dels espais urbans i s’entregaran els premis del XVI concurs de pessebres.  També es farà la rifa de 20 cubells per a l’Orgànica entre tots els participants de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que es va celebrar entre el 17 i el 25 de novembre de 2012

L’Embolicat, un nou model de mercat que es converteix en un esdeveniment mensual que té com a objectiu complementar l’oferta del mercat setmanal

Les parades que s’hi ubiquen es reparteixen entre les de l’Associació de Comerç i Turisme i les d’artesans i de pagesos, entre altres. Així, l’Embolicat compta amb parades de roba, decoració floral, alimentació, sabates , entre altres.

Coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal, l’Embolicat va donar el tret de sortida oficial a aquest nou projecte del consistori hilarienc el 2 de desembre del mes passat i va comptar amb parades vinculades a les festes de Nadal i, com no, una d’avets.

 

L’Embolicada, activitats paral·leles

Inicialment, el mercat Embolicat es farà el primer diumenge de cada mes i en el seu tret de sortida va comptar amb unes activitats paral•leles que s’han batejat com a Embolicades. 

Finalment, l’alcalde de Sant Hilari Sacalm ha destacat l’aposta que conjuntament s’ha fet, tant des del consistori com des de l’Associació de Comerç i Turisme per tal d’iniciar aquest nou projecte que ha d’ajudar a dinamitzar el comerç local.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version