Canal Ajuntament

Girona. L’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona signen un conveni de col·laboració en el camp de l’emprenedoria

Els serveis responsables que ho portaran a terme són el Girona Emprèn i l’Oficina d’Investigació i Transferència Tecnològica (OITT)

L’Ajuntament de Girona mitjançant el servei Girona Emprèn duu a terme les activitats de suport a l’emprenedoria, activitats que abasten des d’accions de sensibilització (per posar en valor el fet d’emprendre entre els més joves de la ciutat) fins a l’assessorament, formació i acompanyament de persones emprenedores en el procés de creació d’empreses.

La Universitat de Girona mitjançant l’Oficina d’Investigació i Transferència Tecnològica (OITT) ofereix un servei transversal d’informació, assessorament i suport a la gestió de la recerca, la transferència i la innovació, i contribueix a fer-ne divulgació en el conjunt de la societat. Concretament, la Unitat de Valorització, integrada a l’OITT, és l´encarregada de donar assessorament i suport continuat als emprenedors de la comunitat universitària que volen crear una empresa basada en el coneixement generat a la UdG.

L’objectiu d’aquest conveni és regular la col·laboració entre l’Ajuntament de Girona, a través del servei Girona Emprèn i la Unitat de Valorització integrada a l’Oficina d’Investigació i Transferència Tecnològica de la Universitat de Girona per tal de millorar la coordinació, l’atenció i la gestió dels projectes atesos per cadascuna de les parts en els àmbits de la sensibilització, el foment i la col·laboració en el camp de l’emprenedoria.

L’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona faran difusió dels serveis que ofereix cadascuna de les entitats i adreçaran les persones en funció del perfil emprenedor a una o altra part, per tal de satisfer millor les seves necessitats.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version