Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. La Casa de Cultura de Riudellots acollirà l’exposició 'La logística, motor de l’economia'

La sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva acollirà l’exposició La logística, motor de l’economia a partir del proper divendres 11 de gener, segons ha informat l’alcaldessa, Montserrat Roura. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que aquesta mostra permetrà conèixer de més a prop la importància de disposar d’un polígon de les característiques com el de Riudellots.

 

Així, ha continuat Roura, la mostra permetrà conèixer algunes xifres tant rellevants com el nombre de treballadors que hi ha actualment en aquesta zona industrial, el nombre d’empreses i la seva tipologia, entre altres paràmetres.  En el transcurs de la presentació de l’exposició, els impulsors de la mostra també faran referència a la situació estratègica del polígon que l’ha portat a convertir-se en un dels més importants de les comarques gironines.

 El vernissatge es farà el proper divendres 11 de gener a dos quarts de vuit del vespre i comptarà, entre altres, amb l’alcaldessa d’aquesta població, Montserrat Roura i diversos representants de CIMALSA, Centres Logístics de Catalunya, organitzadors de la mostra. A l’acte també es previst que hi assisteixin diversos regidors del consistori riudellotenc.

La mostra es podrà visitar al matí, de dilluns a dijous, de deu a una; a la tarda, de dilluns a divendres, de dos quarts de cinc de la tara a les vuit del vespre.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version