Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Els comerciants de Cassà editen un conte amb el tap de suro com a element distintiu

Els tió de Cassà ha cagat aquest matí un conte i un tap de suro amb els protagonistes de la història estampats.

L'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) hi han col·laborat aportant 3.900 taps.

Josep Puigvert, President de la Unió de Botiguers de Cassà: 'Es tractava de fer un pas endavant i que el tió de la plaça de la Coma cagués un regal amb un valor afegit i singular del nostre poble'.

Centenars de nens i nenes de Cassà de la Selva han fet cagar el tió de la plaça de la Coma aquest matí. Tots ells han tingut la sorpresa de rebre un regal diferent al dels altres anys. Per primera vegada el tió ha cagat el conte 'En Martí, la Tecla i el misteri de Can Trinxeria', acompanyat d'un tap de suro amb un dels personatges de la història estampats.

La iniciativa del nou obsequi ha estat promoguda per la Unió de Botiguers de Cassà. El seu President, Josep Puigvert, ha explicat aquest matí que 'es tractava de fer un pas endavant i que el tió de la plaça de la Coma cagués un regal amb un valor afegit i singular del nostre poble'. En total, avui s'han repartit 1.300 contes.

Els comerciants de Cassà i AECORK han col·laborat per aquesta causa estampant els personatges de la història a 3.900 taps de suro. Els nens i nenes que han rebut l'obsequi del tió podran completar la sèrie de taps amb la resta de protagonistes anant a comprar als comerços del poble.

La il·lustradora del conte és la Cristina Mitjavila i els autors de la història són en Josep Puigvert i l'Elisa Serra.

IMATGES ADJUNTADES - Els autors del conte que ha cagat el tió. D'esquerra a dreta: Elisa Serra, Cristina Mitjavila i Josep Puigvert (cal mencionar que l'autor és en Joan Carles Codolà, Cassà Digital) / Els nens i nenes cagant el tió aquest matí a la plaça de la Coma / Famílies esperant per cagar el tió a la plaça de la Coma / Els taps de suro amb els personatges del conte estampats.

1450612803Els autors del conte que ha cagat el tio. D'esquerra a dreta. Elisa Serra_ Cristina Mitjavila i Josep Puigvert.jpg

1450612804Els nens i nenes cagant el tio aquest mati a la placa de la Coma.JPG
1450612804Families esperant per cagar el tio a la placa de la Coma.JPG
1450612804Els taps de suro amb els personatges del conte estampats.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version