Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Convocat el 4t concurs d'habilitat artístiques 'Tu de què vas!' de Castell-Platja d'Aro tot coincidint amb el carnaval i donat amb 3.000 euros

La convocatòria adreçada a artistes amateurs tanca l’acceptació de propostes el 21 de gener

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, convoca la quarta edició del Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas! tot coincidint amb la celebració del Carnaval 2013. La dotació dels guardons es manté en 1.500 euros el primer premi, 900 euros el segon i 600 euros el tercer. El concurs és obert a la participació de tothom, major de 16 anys, amb esperit d’artista, que de manera amateur, de forma individual o en conjunt vulgui mostrar les seves habilitats relacionades amb el món de la faràndula en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc). El termini de presentació de propostes ja és obert i finalitza el dilluns 21 de gener a les 19 h. L’actuació final, amb un màxim de 12 propostes se celebrarà el 7 de febrer, Dijous Gras, a les 22 h al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro en format de gala oberta al públic.

Cada participant pot presentar un única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts. El lliurament es pot fer per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb un arxiu adjunt de vídeo on es pugui observar la proposta d’actuació o un link a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (youtube, vimeo...), incloent-hi document adjunt amb les dades personals dels participants. També es pot lliurar la proposta en suport CD o DVD personalment o per correu postal (mata-segells fins a 21 de gener) a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (Verdaguer 4, 17250 Platja d’Aro) adjuntant-hi també les dades personals. El jurat, format per cinc persones, es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment, així com aquelles que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització. Del conjunt de propostes el jurat n’escollirà fins a 12 per a l’actuació final, selecció que es farà pública el 29 de gener a la web municipal.

Ara fa un any el mag Alberto Ruiz “Berko” va rebre el Primer premi, la dansa del duet Salsa Dawcat (Cristopher Guzman i Eli Agustí) el segon, i l’actuació musical d’Anna Ferrer el tercer. En l’edició de 2011 el grup de varietats format per Gerard Rius i Xicu Moner va aconseguir el Primer premi, i la musica de Mars Stein, i el hip–hop de Distrito 8 el 2n i el 3r respectivament. En la primera edició l’any 2010 el grup de percussió, xanques i malabars Els Xirois de Santa Eugènia de Ter de Girona va aconseguir el 1r Premi, i la màgia de José Marín i la cançó de Xavi Novo el 2n i el 3r premi respectivament.

El Carnaval de Platja d’Aro 2013 se celebrarà del 2 al 13 de febrer, i té com a dates puntals el diumenge 3 de febrer amb la primera edició de la Rua Infantil i el Canvi d’Atributs entre els reis carnestoltes; el 7 de febrer – Dijous Grans amb l’arrossada popular amb 800 comensals i la gala final del concurs Tu de què vas!; el dissabte 9 de febrer amb la Gran Rua de Carrosses i Comparses, i el 13 de febrer – Dimecres de Cendra amb l’Enterrament de la Sardina.
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version