Canal Ajuntament

Titulars
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
A+ A A-

Amposta. Amposta programa activitats per somiar el Nadal

 

La Caseta de Nadal, un festival solidari Frozen o la primera cursa Sant Silvestre, algunes de les novetats del programa nadalenc

Amposta se submergirà, del 22 de desembre al 5 de gener, en la màgia del Nadal. Sota el títol Somia el Nadal, les àrees de Cultura, Festes, Comerç i Mercat Municipal i Esports han programat un conjunt d'activitats dirigides a tots els públics. A més, tal i com ha destacat el regidor de Festes, Ramon Bel, "també hi ha activitats solidàries".

En concret, el Festival Solidari de Sant Esteve: submergeix-te en el món Frozen, el diumenge 27 de desembre a les 17 hores. "Serà al teatre de la Lira Ampostina i tindrà un donatiu a partir de tres euros", ha explicat Bel, "tots els beneficis aniran destinats a comprar joguets perquè cap xiquet ni xiqueta es quedi sense". "Al festival hi participaran, amb actuacions temàtiques de Frozen, la Fila, la Lira, l'Escola de Circ i Teatre d'Amposta, l'Escola de Dansa Jacqueline Bisoca, el CBE Quick Dance, el Gimnàs Alfaro, l'espai polivalent Bombolles i els solistes Mari Pau Medina i Àngel Miñana", ha detallat la regidora de Cultura, Inés Martí. A més de les actuacions, els xiquets i xiquetes es podran fer fotografies amb els personatges de la famosa pel·lícula d'animació de Disney. "I animem a que vinguin disfressats", ha dit Martí. Al final de l'espectacle hi haurà xocolatada per a tothom.

L'altra activitat solidària de les festes nadalenques serà la primera edició de la Cursa Ciutat d'Amposta Sant Silvestre, que tindrà lloc el 31 de desembre a les 17 hores. Els participants s'hi inscriuran a un preu de 3 euros i tots els beneficis també es destinaran a la compra de joguets. Tots els participants rebran un barret de Pare Noel i hi haurà una xocolatada al final. "A més dels trofeus als tres primers classificats masculins i a les tres primeres femenines, es premiarà amb un pernil aquell qui porti la millor disfressa", ha dit Bel. La cursa tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i sortida i arribada des de la plaça de l'Ajuntament.

La Caseta de Nadal

Una de les activitats estrella d'aquestes dates nadalenques a la capital del Montsià serà la Caseta de Nadal, que s'instal·larà a la plaça del Mercat durant els dies de les vacances nadalenques dels més menuts. A més de poder-la visitar, durant les tardes a la caseta hi haurà programats diferents tallers i conta-contes. En aquesta mateixa caseta, farà la seva arribada el Pare Noel el dia 24 després de del recorregut pels carrers de la ciutat.

 

D'altra banda, el comerç i el Mercat Municipal també s'han involucrat amb la dinamització de les activitats per aquest Nadal. Tal i com ha destacat la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, el dimecres 23, l'associació de Venedors del Mercat han programat el primer concurs infantil de postres de Nadal i el primer Concurs de Canalons. Serà a partir de les 11.30 hores del matí. També el dia 23, en aquest cas la Federació de Comerç d'Amposta (FECOAM) ha organitzat Teatre amb anglès per als més menuts al Casal, una activitat on també hi haurà xocolatada.

"Des de l'àrea de Comerç i Mercat Municipal també s'han organitzat, en col·laboració amb FECOAM, dos mercats especialitzats", ha afegit Sancho, tot agraint la col·laboració i implicació tant dels comerços com dels venedors del Mercat Municipal en l'organització d'activitats. El dijous 24, a la plaça del Mercat, hi haurà un mercat de decoració i artesania nadalenca (de les 11 a les 19h.) i el diumenge 27 un mercat de dolços de Nadal (també d'11 a 19 h.)

Els Reis Mags tornaran a arribar pel riu

Finalment, dins el programa d'activitats nadalenques d'Amposta s'ha programat l'arribada del carter reial diumenge 3 de gener i la cavalcada de Reis, dimarts 5. En aquest cas destaca el fet que els tres Reis Mags tornaran a arribar pel riu amb embarcació.

PROGRAMA DETALLAT

A partir del 22 de desembre

Somia el Nadal, a Amposta

El 22 de desembre, el Nadal arriba a la plaça del Mercat d'Amposta. Vine a descobrir la Caseta de Nadal.
Horari: Matí: de 11h a 13h. / Tarda: de 16h a 19h)
Dies: 22 desembre (tarda), 23 i 24 (matí i tarda), 27,28, 29 i 30 (matí i tarda), 31 (matí), 1 de gener (matí) 2,3 i 4 de gener (matí i tarda), 5 (matí)

Col·laboradors: Saica Pack, Manualitats Miró

Les tardes dels dies 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener hi haurà contacontes i tallers amb Lego.

23 de desembre

Story Time: Teatre amb anglès per als més menuts

 

Hi haurà xocolatada Hora: 16.30 h.
Lloc: el Casal Organitza: FECOAM

24 de desembre

Mercat de decoració i artesania nadalenca

Horari: de les 11h. a les 19h.
Lloc: A la plaça Ramon Berenguer IV, a la vora de la Lira, Mercadet de dolços. Organitza: Àrea de Comerç i Mercat Municipal.
Col·labora: FECOAM.

Arribada del Pare Nöel

Hora: 17.00 h
Sortida del pavelló firal.
Recorregut: carrer Sebastià J. Arbó, avinguda de la Ràpita, avinguda d'Alcalde Palau i plaça Ramon Berenguer
Organitza: Regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta
La recollida de paquets es farà a l'Oficina de Turisme d'Amposta el matí del mateix dia 21 de desembre, d'11h. a 14h.

27 desembre

Festival solidari de Sant Esteve: submergeix-te en el món Frozen

Dues hores de música, dansa, teatre i circ. Coneix a Olaf, Anna i Elsa i fes-te una foto amb ells.
Actuaran: La Filha, la Lira, EtcA, l'Escola de Dansa Jaquelin Biosca, l'Escola de Ball Esportiu Quick Dance, Espai Polivalent Bombolles i els solistes Mari Pau Medina i Àngel Minyana

Organitza: l'Ajuntament d'Amposta.
Col·laboren: el Centre l'Àngel, Eroski, l'Associació de Restauradors d'Amposta, Ràdio Amposta i la Comissió de Festes de Nadal.
En acabar el festival, xocolatada.
Hora: 17 h.
Lloc: Teatre la Lira.

Donatiu: A partir de 3 euros. Tots els beneficis aniran destinats a comprar joguines per als xiquets i xiquetes amb necessitats.

 

Mercat de dolços de Nadal

Horari: de les 11h. a les 19h.
Lloc: A la plaça Ramon Berenguer IV, a la vora de la Lira, Mercadet de dolços. Organitza: Àrea de Comerç i Mercat Municipal.
Col·labora: FECOAM.

Dijous 31 de desembre

I Cursa solidària Ciutat d'Amposta Sant Silvestre.

Hora: 17 h.
Preu d'inscripció: 3 euros. Tots els beneficis aniran destinats a comprar joguines per a xiquets i xiquetes amb necessitats.
Sortida i arribada: plaça Ajuntament.
Organitza: l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Amposta i Ultra-Runners Running Sport i Sport Salut. Inscripcions a Ultra-Runners Running. En acabar la cursa, s'oferirà als participants xocolata calenta.

Diumenge 3 de gener

El carter reial visita Amposta

Arribada del carter reial i recollida de cartes
Hora: inici del recorregut a les 17.h.
Recorregut: Sebastià Joan Arbó, Avda. de la Rapita, C/st. Josep, C/ del Grau,
C/Juan de Austria, C/ Castelar, C/ Verge del Pilar, C/ Miquel Granell, Avd. La Ràpita, carrer Major i plaça de l'Ajuntament
Arribada a la plaça de l'Ajuntament: 18h.
Benvinguda de les autoritats, lectura del pergamí i entrega de les claus de la ciutat. Vine a donar la teva carta!

Dimarts 5 de gener

Cavalcada de Reis.
Recorregut: Arribada a l'Embarcador. carrer Corsini, carrer Sant Josep Josep, Avinguda de Santa Bàrbara, Pl. del Mercat, c. Miquel Granell, Avinguda de la Ràpita fins el c. Major i la plaça de l’Ajuntament.
A la plaça de l’Ajuntament els xiquets i xiquets es podran fer fotos amb els Reis Mags

Concursos i sortejos

Sorteig d'un creuer pel Mediterrani per a dues persones. Organitza: La Federació de Comerç d'Amposta (FECOAM) dins la campanya de Nadal i Reis. Dins d'aquesta mateixa campanya, cada dia, els establiments associats sortejaran una botella de cava.

 

Concurs fotogràfic nadalenc. Organitza: FECOAM. Data màxima per presentar les fotografies: 5 de gener de 2016 

1450184404QUATRIPTIC NADAL CARA 1 Interior.jpg
1450184404QUATRIPTIC NADAL CARA 2 Interior.jpg
Fitxer adjunt: 1450184404151215_NdpNadal.pdf


Ajuntaments i Municipis de Catalunya Ajuntament Municipi

Ajuntament Girona, Ajuntament Figueres, Ajuntament Blanes, Ajuntament Lloret de Mar, Ajuntament Olot, Ajuntament Salt, Ajuntament San Feliu de Guíxols, Ajuntament Roses, Ajuntament Banyoles, Ajuntament Palafrugell, Ajuntament Palamós, Ajuntament Llagostera Ajuntaments Gironès, Ajuntaments Pla de l'Estany, Ajuntaments La Selva, Ajuntaments Baix Empordà, Ajuntaments Alt Empordà, Ajuntaments Garrotxa, Ajuntaments Ripollès, Ajuntaments Cerdanya, Ajuntaments Baix Llobregat, Ajuntaments Barcelonès, Ajuntaments Vallès Oriental, Ajuntaments Vallès Occidental, Ajuntaments Barcelona, Ajuntaments Lleida, Ajuntaments Tarragona, Notícies, Notícies Girona, Notícies Barcelona, Notícies Figueres, Notícies Lleida, Notícies Tarragona, Notícies Blanes, Notícies Olot, Notícies Roses, Notícies Llagostera, Notícies diputació, Notícies municipals, Notícies alcaldes, Notícies regidors, Notícies municipis, Notícies pobles, informació municipal, informació política, informació electoral, informació local, informació provincial, informació regional, informació alcaldes, informació regidors, informació consistorial, informació Girona, informació Barcelona, informació Tarragona, informació Lleida, informació gironès, informació comarcal, Barcelona alcaldes, Barcelona regidores , Barcelona municipis, Barcelona municipi, Barcelona Diputació, Barcelona comarca, Barcelona consistori, Barcelona ple, Barcelona eleccions, Barcelona notes premsa, Barcelona polítics, Barcelona polític, Barcelona consell comarcal, Barcelona consellers, Barcelona poblacions, Barcelona ciutat, Girona alcaldes, Girona regidores, Girona municipis, Girona municipi, Girona Diputació, Girona comarca, Girona consistori, Girona ple, Girona eleccions, Girona notes premsa, Girona polítics, Girona polític, Girona consell comarcal, Girona diputats, Girona consellers, Girona demarcació, Girona poblacions, Girona ciutat, Lleida alcaldes, Lleida regidores, Lleida municipis, Lleida municipi, Lleida Diputació, Lleida comarca, Lleida consistori, Lleida ple, Lleida eleccions, Lleida notes premsa, Lleida polítics, Lleida polític, Lleida consell comarcal, Lleida diputats, Lleida consellers, Lleida demarcació, Lleida poblacions, Lleida ciutat, Tarragona alcaldes, Tarragona regidores, Tarragona municipis, Tarragona municipi, Tarragona Diputació, Tarragona comarca, Tarragona consistori, Tarragona ple, Tarragona eleccions, Tarragona notes premsa, Tarragona polítics, Tarragona polític, Tarragona consell comarcal, Tarragona diputats, Tarragona consellers, Tarragona demarcació, Tarragona poblacions, Tarragona ciutat, Ajuntament Platja d'Aro, Ajuntament Begur, Ajuntament Llambilles, Ajuntament Quart, Ajuntament Corçà, Ajuntaments barcelonins, Ajuntaments catalans, ajuntaments Catalunya, ajuntaments comarcals, ajuntaments independents, notícies actualitat, notícies d'interès, notícies premsa, notícies diàries, notícies agencia, informació actualitat, informació premsa, informació diària, informació d'interès, informació última hora, Ajuntament Albiol, Albons, Alcanar, Alcanó, Alcarràs, Alcoletge, Alcover, Aldea| Aldover, Aleixar, Alella, Alfara de Carles, Alfarràs, Alfés, Alforja, Algerri, Alguaire, Alins, Alió Almacelles, Almatret, Almenar, Almoster, Alòs de Balaguer, Alp, Alpens, Alpicat, Alt Àneu, Altafulla, Notícies Amer, Ametlla de Mar, l' Ametlla Vallès, Ampolla, Amposta, Anglès, Anglesola, Arbeca, Arboç, Arbolí, Arbúcies, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argelaguer, Argençola, Argentera, Argentona, Armentera, Arnes, Arres, Arsèguel, Artés, Artesa de Lleida, Artesa de Segre, Ascó, Aspa, Avellanes i a Linya, les Avià, Avinyó, Avinyonet de Puigventós, Avinyonet Penedès, Badalona, Badia Vallès, Bagà, Baix Pallars, Balaguer, Balenyà, Balsareny, Banyeres Penedès, Banyoles, Barbens, Barberà de la Conca, Barberà Vallès, Barcelona, Baronia de Rialb, Bàscara, Bassella, Batea, Bausen, Begues, Begur, Belianes, Bell-lloc d'Urgell, Bellaguarda, Bellcaire d'Empordà

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409