Canal Ajuntament

Sant Hilari Sacalm. L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Hilari organitza un curs de community manager

Durant tot el cap de setmana es realitzaran activitats relacionades amb el bandoler per a públic de totes les edats. El nucli de la vila es convertirà en un autèntic mercat d’artesans i comerciants del segle XVII

 

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha organitzat un curs de community manager, segons ha informat la regidora Laura Pagespetit. En aquest sentit, Pagespetit ha destacat la importància que han adquirit les xarxes socials en els darrers temps i el fet que les empreses comencem a necessitar professionals que puguin gestionar la seva presència. Per això, tal com ha continuat, des de la regidoria de Joventut s’ha cregut oportú  organitzat un curs que doni resposta a aquesta necessitat.

Aquesta formació servirà perquè els alumnes adquireixin un major coneixement dels blogs, facebook, linkedln, twitter, youtubte i moltes més. En aquest sentit, Pagespetit ha destacat la importància d’aquest nou perfil laboral, el de community manager o responsable de gestió de xarxes socials. Aquest nou perfil, tal com ha continuat, creix amb força i per tant i representa una oportunitat real per als professionals de la comunicació. 

Aquest curs descobrirem què cal per esdevenir un Community Manager, quines són les eines amb les que treballa, quines tàctiques utilitza i –per damunt de tot– què se'n espera a escala empresarial i institucional.  

El curs tindrà una durada de 20 hores i serà 100 per cent pràctic pensat en poder començar a dominar les principals eines relacionades amb la gestió professional de les xarxes socials. 

Aquesta formació, que està subvencionada per l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, té un cost de 50€. L'inici d’aquest curs, que es farà en horari de set de la tarda a nou del vespre, es farà el proper 17 de gener. Les sessions es duran a terme a la Casa de Cultura d’aquesta població.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version