Canal Ajuntament

Sant Hilari Sacalm. Més de 500 nens al PIN de Nadal de Sant Hilari

El PIN ha comptat amb l’assistència de nens i nenes d’edats compreses entre els 2 i els 12 anys. Al PIN s’ha pogut gaudir d’activitats diversos com tallers, inflables, exhibicions de la policia local i dels bombers, entre altres

 

Més de 500 nens han participat al PIN (Parc Infantil de Nadal) de Sant Hilari Sacalm, segons ha informat la regidora de Joventut, Laura Pagespetit. En l’edició d’enguany, el Parc Infantil de Nadal ha comptat una vegada més amb una gran afluència de nens, d’edats compreses entre els 2 i els 12 anys, que no s’han volgut perdre la oportunitat de gaudir d’algunes de les activitats que s’hi havia programat. Amb tot però, Pagespetit ha destacat la bona acollida que han tingut el conjunt de totes les activitats que s’havien programat.

El PIN de Sant Hilari es va obrir el públic el dijous 27 i es va clausurar el dissabte 29. En el transcurs d’aquests tres dies els infants i els joves han gaudit d’activitats diverses com tallers, inflables, exhibicions de la policia local i els bombers, jocs del món, entre moltes altres. Així, el pavelló municipal de Sant Hilari s’ha omplert dels nens i nenes de Sant Hilari, així com també d’altres infants provinents de poblacions veïnes, que no s’han volgut perdre la oportunitat de gaudir d’alguna de les moltes activitats que s’han pogut realitzar durant aquests tres dies.

Sens dubte, una de les novetats del PIN d’aquest any ha estat l’exhibició de gossos de la Policia Municipal de Sant Hilari així com també l’activitat organitzada pels bombers d’aquesta població. Els infants i joves que varen participar en alguna d’aquestes dues activitats se’ls va atorgar un carnet de policia infantil i el calendari dels bombers.

 

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version